Nors suklupo Ispanijos Supertaurės finale, ACB lygoje lietuviškoji Barselonos krepšinio komanda žygiuoja pergalingai ir pamažu šlifuoja detales kantriai ruošdamasi naujam Eurolygos sezono startui. 

Jau ateinantį penktadienį katalonai namuose priims Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą.

Kaip Barselonos komandą pirmose namų rungtynėse sutiko per koronaviruso pauzę gyvo krepšinio išsiilgę aistruoliai?

Su kokiu garsiu futbolo treneriu yra lyginamas Šarūnas Jasikevičius? 

Jūsų dėmesiui – ir antroji išskirtinio interviu su Roku Jokubaičiu dalis. Jei prieš savaitę Rokas pasakojo apie įspūdžius NBA vasaros lygoje ir pirmuosius žingsnius  Barselonoje, šįkart lietuvis pasidalins mintimis apie naują Kauno „Žalgirio“ komplektaciją, paatviraus, ką šiuo metu tobulina labiausiai ir kokį automobilį įsigijo Barselonoje.

Be to, Rokas papasakos ir apie tai, kokį įspūdį paliko pirmasis „El Clasico“ mačas su Madrido „Real“ ir pirmasis apsilankymas legendiniame „Camp Nou“ stadione.

„Aš tikrai neatitrūkau nuo Lietuvos, nuolat bendrauju su artimaisiais, draugais, seku ir tai, kaip sekasi „Žalgiriui“, – kalbėjo krepšininkas, vasarą atsisveikinęs su Kaunu ir sudaręs ilgalaikę sutartį su Barselonos klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)