„Kartu tą padaryti pasiryžome todėl, kad mes visur gyvenime kartu – drauge ir koncertuose, ir namuose, ir kelionėse. Suprantame, kad dėl mūsų profesijos mes turime būti formoje. Gerbėjai mūsų kol kas nepaleidžia, myli ir kviečia koncertuoti, tad jaučiame atsakomybę prieš juos atrodyti kaip įmanoma geriau, turime būti gražūs, pasitempę ir nepasiduoti laiko tėkmei“, – Delfi tikino pora.

Be to, gultis po grožio peiliu muzikantus paskatino ir ypatinga proga – abu atlikėjai yra gimę rugsėjo mėnesį.

„Tam ryžtis pastūmėjo ir gimtadienis. Pamanėme, kad tai bus puiki proga pasilepinti. Įprastai šiuo metu mes išvažiuodavome kur nors pailsėti, pakeliauti, bet šįkart sau įteikėme kitokią dovaną. Taip vienas kitą palaikydami ir ryžomės.

Liveta ir Petras Kazlauskai

Be to, Petras labai daug skaito. Jis už mane kiek vyresnis, tad jam tie vokai su amžiumi dar labiau nusileidę, o tai trukdė ir regėjimui, ir skaitymui. O aš vaikystėje esu patyrusi autoavariją, todėl mano vienas viršutinis akies vokas yra su randu. Jis ne tik matydavosi, bet ir trukdydavo atlikti gražų, precizišką makiažą. Net vizažistai jį pastebėdavo, klausdavo, ar neplanuoju susitvarkyti plastinės operacijos būdu.

Kadangi dėl visų suvaržymų koncertų srautas kiek aprimęs, nusprendėme, kad dabar tam yra pats tinkamiausias laikas. Susiėmėme, susikabinome už rankų ir kartu ėmėmės korekcijų, kad pašalintume su laiku atsiradusius išvaizdos trūkumus. Jie tikrai mums maišė gyventi“, – neslėpė Liveta.

Pasiteiravus, ar prieš žengiant į operacinę neapėmė baimės jausmas, dainininkė prisipažino, kad nerimo tikrai buvo, bet, laimei, šalia turėjo didžiulį palaikymą – dukrą ir vyrą.

Liveta ir Petras Kazlauskai su dukra Ingrida Kazlauskaite

„Virpuliukas tikrai buvo. Aš iš viso esu bailė, bijau bet kokios intervencijos – net kai iš venos kraują ima man būna didelis diskomfortas. Taip pat bijau adatų. Gal dėl to ir operacijų iki šiol nesu turėjusi, tad man buvo tikrai labai baisu. O Petras, kaip tikras vyras, matyt, nenorėjo manęs labiau gąsdinti, jis buvo kaip tikra uola, laikėsi stipriai, pirmas nuėjo į operacinę tam, kad mane padrąsintų, nuramintų ir įrodytų, kad ten nėra nieko baisaus.

Kadangi mes tai jau praėjome, norisi ir kitiems pasakyti, kurie dvejoja ir kuriems tai yra aktualu, kad ta operacija nėra ilga ar baisi. Taip, tas pooperacinis laikotarpis yra, kuomet reikia pasisaugoti, nesilenkti ar laikyti galvos žemai tam, kad viskas gražiai sugytų, bet viskas praeina labai greitai. Jeigu kam nors kyla bent menkiausi klausimai, aš esu pasiryžusi į juos atsakyti per socialinius tinklus. Suprantu žmones, kuriems nedrąsu, tad jei tik kuo padėsiu – prašom kreiptis“, – pasakojo pašnekovė.

Žinoma porą operavo Kauno medikai. Tiek Livetai, tiek Petrui procedūra truko apie valandą.

„Kai Petras nuėjo į operacinę aš išgyvenau ne tik už save, bet ir už jį, kad viskas tik būtų gerai. Kol laukiau jo, mąsčiau, kad aš dar turiu laiko pabėgimui“, – nusijuokė Liveta.

Liveta ir Petras Kazlauskai

Bet sprukti niekur neprireikė – abu muzikantai šiuo metu jau gydosi ir sveiksta namuose.

„Po operacijos mus dar paguldė į palatą, uždėjo šaldantį kompresą, gavome ir maisto iš restorano. Buvo tikrai malonu. Atrodo, kad tarsi būtume pabuvę kokioje nors kelionėje“, – šyptelėjo ji.

„Su Petru gulėjome skirtingose palatose, norėjosi, kad kiekvienas iš mūsų pilnai pailsėtų. Mumis labai rūpinosi dukra Ingrida, ji bėgo tai į vieną, tai į kitą palatą, nešė ir vandens, ir apsirengti padėjo. Labai džiaugiamės, kad turime tokią rūpestingą dukrą. Iš klinikos mus paleido tą pačią dieną, o dabar su šypsena reabilituojamės namuose“, – pridūrė dainininkė.

Sėslesnis gyvenimo ritmas po tokios operacijos rekomenduojamas bent tris savaites, tačiau net ir tiek Livetai su Petru per daug. Pora juokiasi, kad darbai nelaukia.

„Jau spalio pradžioje mūsų laukia muzikiniai užsakymai, važiuojame sveikinti žmonių su gėlėmis ir gyva muzika. Kitaip tariant, atvežame šventę į namus. Tačiau šįkart atvažiuosime ypatingai pasipuošę – su akiniais nuo saulės, – juokiasi pašnekovė. – Atvyksime stilingai. Bus tikrai staigmena, nes mūsų tokių tikrai nebus matę.“

Liveta ir Petras Kazlauskai

Galutinis rezultatas po operacijos – kiekvienam individualus, tačiau Liveta tikina, kad gražesnė sau jaučiasi jau dabar.

„Vis dar esame procese, bet net ir dabar matyti pirmieji rezultatai. Džiaugiamės, kad praktiškai nebuvo jokių mėlynių ar ryškių kraujosruvų. Pas Petrą yra gal kiek paraudę, o pas mane viskas kone tobulai. Aš pati sau jau dabar patinku, tikrai matosi skirtumas. Esame patenkinti, kad tam ryžomės, mąstome, jog netrukus ir fotosesiją pasidarysime.

Dar ką svarbu paminėti, kad ir regėjimas pagerėjo, tikrai atsivėrė akys. Tie užkritę vokai – rimtas diskomfortas, kuris kamavo ir Petrą. O dabar jis tikrai laimingas. Įprasta manyti, kad vyrai tokių operacijų nesidaro, tai tikrai norisi paneigti šį mitą ir gal net paskatinti nebijoti – juk viskas dėl geresnės mūsų gyvenimo kokybės. Juolab, kad ši operacija nėra labai brangi, tikrai daugeliui žmonių įkandama. Gražinkitės ir gyvenimas taps gražesnis!“ – tikino L. Kazlauskienė.

Liveta ir Petras Kazlauskai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)