„Esu pasirinkęs labai aiškią verslumo sritį, kurioje dabartiniu metu aš dirbu, – vėliau, jau įsibėgėjus pokalbiui pasakys verslininkas. – Man labai patinka kurti naujas idėjas ir galvoti, kaip sujungti visus resursus, kad tos idėjos virstų kūnu. Yra daugybė teorijų, kaip tai padaryti, pakankamai daug psichologinių dalykų, tai aš tuo labai domiuosi. Kiekvieną dieną mažiausiai valandą skaitau, domiuosi, žiūriu, kas yra naujausia. Noriu tapti meistru šioje srityje, kad ir pats tai galėčiau daryti, ir kitiems padėti.“

Kur skraido verslo angelai

Šis pokalbis truko nei daug nei mažai – beveik visą kelią, kol nuo Vilniaus Martynas nuvažiavo iki Rygos. Neslėpsiu, man jis truko pernelyg trumpai, nes liko daugybė neišsemtų klausimų, nerasta daugybės atsakymų, nepaliesta daugybė dalykų, apie kuriuos būtų galima diskutuoti su šiuo žmogumi.

Pokalbį pradedu nuo klausimo dėl tokios, sakyčiau, keistos Kandzero pavardės. Iš pažiūros, lyg ir nelietuviška.

„Aš tiesiog susitrumpinau savo pavardę, nes anksčiau vadinausi Kandziarausku. Pagalvojau, kad be galo sudėtinga ją ištarti, o ypač užsieniečiams. Pasikonsultavau su Valstybine kalbos inspekcija. Paaiškėjo, kad netgi pavardės pabaiga – auskas nėra lietuviška“, – apie sprendimą keisti pavardę aiškino pokalbininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją