„Delfi“ atsako kreipėsi į G. Alijevą, kuri į kalbas leidosi nenoriai.

„Nenoriu net nieko komentuoti, kadangi esu visiškai ne prie ko. Pasakysiu tik viena – kaip važinėjau su savo „BMW X 6“, tai ir važinėju. Turiu savo mašiną ir su ja važinėju, viskas yra gerai“, – trumpai „Delfi“ komentavo Goda Alijeva.

Dar kartą pasiteiravus, ar Nerijus Antanavičius jai nedovanojo automobilio, moteris patikino: „Nedovanojo. Tikrai ne“.

„Tai yra absurdiška informacija. Jeigu dar tų klausimų kažkokių neišsisprendžia, tai yra jų asmeninės problemos. Na, o, jeigu kažkas dar bando tuo pasinaudoti, tai yra dar labiau apgailėtina negu yra“, – paklausta, ar šis klaipėdietės Gretos pasisakymas jai jau buvo girdėtas, kalbėjo Goda.

Pasiteiravus, ar jiedu su vis į skandalus dėl santykių su moterimis įsiveliančiu Nerijumi vis dar yra kartu, žinoma moteris tokią informaciją atskleisti atsisakė.

„Nei aš viešinau savo asmeninių dalykų, nei aš noriu juos viešinti dabar. Šitoje vietoje aš esu ne prie ko. Kaip gyvenau laimingą ir ramų gyvenimą, taip ir gyvenu. Gal jau gana mano vardu darytis reklamą? Moteris, kuri yra ne kartą pagauta už vairo girta ir neblaivi apskritai visame kame gyvenime, ko iš jos galima tikėtis“, – rėžė Goda.

Tuo tarpu spaudai antradienį išplatintame pranešime buvo rašoma, kad pasiturinti klaipėdietė nuolat duodavo jam pinigų, kuriuos Nerijus galimai išleisdavo su nauja mylimąja.

„Nerijus man prisiekinėjo, kad su ta moterimi neturi nieko bendro“, – pasakojo Greta.

Na, o Miai ir vėl teko prisiminti, kaip rašoma, pragariškus santykius su buvusiu vyru, skandalingai pagarsėjusiu Nerijumi.

„Antro tokio žmogaus nėra arba bent jau aš tokių nesutikau, ir, tikiuosi, nebesutiksiu“, – šitaip apie buvusį sutuoktinį laidoje atsiliepė Mia Pilibaitytė.

Nors Mios skyrybų istorija ir nuaidėjo viešai, ja patikėjo ne visos. Esą į Nerijaus pinkles pateko ir pajūrio gyventoja Greta.

Kaip rašoma pranešime, ji – pasiturinti, jauna moteris, kuri, atrodytų, turi viską. Jos butas primena pilį, o netoli jūros ji dabar statosi namą. Ir nors būtų galima pagalvoti, kad Gretai nieko netrūko, jos kelyje netikėtai pasimaišė Mios buvęs vyras. Ar ji pasidavė pasakai apie tą vienintelį princą ir laimingą pabaigą?

„Leisk, atspėsiu. Iš pradžių Nerijus tau dovanojo milžiniškas, į glėbį netelpančias rožių puokštes?“ – puikiai žinodama savo buvusį vyrą laidoje Gretos klausė Mia.

Greta netrukus pripažino, kad tai, ką sako Mia, yra tiesa. O po to, kaip dabar laiką neva Nerijus susidomėjo jos verslu, jos netoli jūros statomais namais.

„Jis prisiekinėjo, kad tikrai nėra alfonsas, bet tai – schema, kaip suvilioti turtingas jaunas moteris!“ – sakė medikė, kuri Miai atskleidė, kad neseniai sužinojo ir apie kitas pasiturinčias, į tokią gudrią Nerijaus schemą patekusias moteris.

Tačiau kaip iš pasakos svaigi istorija esą visai kitu kampu pasisuko tada, kai savo verslą turinti Greta sužinojo – tuo pat metu Nerijus vis dažniau pastebimas kitos, pramogų pasaulyje puikiai žinomos moters draugijoje.

Ir nors tuo patikėti buvo sunku, Greta netrukus suprato – jiedu iš tiesų pora, o minėta garsi moteris apie mylimąjį Nerijų kalba įvairiuose interviu, dėkoja savo socialiniuose tinkluose už įspūdingą gimtadienio šventę ištaigingame dvare bei rodo nuotraukas, kuriose – akimirkos, kai į šventę buvo atskraidinta sraigtasparniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)