Rima atvira – jei ne jos vyras, karjeros scenoje su motinyste derinti būtų neįmanoma.

„Jeigu moteris turi 5 vaikus, tai reikia pažiūrėti, koks yra jos vyras. Manau, kad tikrai tai labai padedantis buityje ir gyvenime vyras. Mes turime du vaikus ir trečio nebeplanuojame, mums dviejų tikrai užtenka sočiai, esame abu aktyvūs, labai norime save realizuoti, labai norime gyventi“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja žinoma dainininkė.

Rima seniai jautėsi tokia rami ir užtikrinta priešais kameras. Pagaliau ji tikrai išgyvena puikų gyvenimo etapą – augina dvi dukras, turi mylintį vyrą, ir jai nebereikia atsakinėti į nepatogius žurnalistų klausimus, kodėl iširo jos pirmoji santuoka arba kodėl išgyvendama šlovingiausius grupės „Mango“ laikus, ji vieną dieną viską metė ir dingo iš viešumos. Tačiau šiandien ji jau gali atsakyti ir į šiuos klausimus.

Rima atvira – labiausiai ji norėjo pasitraukti iš grupės dėl to, kad jai nepavyko sukurti šeimos ir apskritai turėti asmeninio gyvenimo. Per 10 metų ji turėjo tik vieną draugystę.

„Taip buvo. Toks intensyvus laikotarpis, ir iš tiesų aš jo nesugebėjau įvertinti, kol jis nesibaigė. Su tokia moterimi santykius kurti sunku. Jeigu abu taip žmonės gyvena, galbūt visai ir nieko. Žinote, susitinka ten kur nors. Gal netgi daugiau romantikos tai įneša į asmeninį gyvenimą. O tuo atveju tai buvo truputėlį negera formulė.“, – sako Rima.

Palikusi grupę, Rima ištekėjo pirmąjį kartą. Ir šiandien sako atvirai – paskubėjau: „Trūko galbūt ir noro, galbūt vienas kitam ne tie žmonės buvome, gal abu paskubėjome, čia dabar sunku tai analizuoti, kuomet mes apie tai nebesikalbame. Aš galiu iš savo varpinės skalambyti, sakyti, kokia aš buvau gera, o jis blogas.

Išsiskirti ir susituokti yra labai lengva. Tas laikotarpis, kuomet skraido drugeliai, kuomet viskas tau yra labai gražu, atrodo, kad taip paprasta. Sakau, gali per metus du kartus išsiskirti ir du kartus susituokti. Bet tą išlaikyti, pereiti visus sunkumus ir turėti noro, kad šeima išliktų, tai yra tikras darbas. Ir iš tikrųjų, tikra vertybė.“

Rima sako iš tiesų besijaučianti privilegijuota, nes būdama keturiasdešimties gali ne kas rytą žingsniuoti į darbą, o vėl tapti studente. Moteris neseniai pradėjo studijuoti kineziterapiją – studijos dieninės, atimančios daug laiko – kone visą dieną. Už tokią laisvę ji dėkoja savo vyrui, kuris išlaiko šeimą ir leidžia jai įgyvendinti seną svajonę.

„Ne, aš nesu ta šeimos galva. Aš buvau šeimos galva, kuomet po skyrybų aš gyvenau dviese su dukra. Tada taip, tada aš buvau šeimos galva ir buvau už viską atsakinga. Kuomet susipažinau su dabartiniu vyru Rolandu, jis tapo šeimos galva, jis yra tas vadovas. Jis labai gerai priiminėja tokius sprendimus, su kuriais aš, pavyzdžiui, kartais nesutinku, bet jis manęs net nepaklausęs padaro ir paskui paaiškėja, kad taip turėjo būti padaryta ir tai buvo protingiausia. Čia mes kalbame gal daugiau apie ūkį, apie finansus, apie kitus reikalus“, – sako pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)