Tačiau tokį visiškai netikėtą persivertimą E. Abariaus-Gogos gyvenime Vilniaus pataisos namų administracija komentuoja kaip išskirtinį savo darbo su probleminiais nuteistaisiais pasiekimą. Anot jų, retas, kuris iš tokios biografijos ir nemenką praeities svorį organizuotų nusikaltėlių pasaulyje turinčių asmenų taip radikaliai savo noru ir aplinkinių neverčiami pasikeičia bei lengvai nusikrato tarp kalinių paplitusios vidaus subkultūros taisyklių.

Tiesa, paklausti apie tokią netikėtą žinią, ilgus metus iki gyvos galvos nuteisto H. Daktaro ir jo bendrų nusikaltimus stebėję Vilniaus kriminalistai sakė, kad toks netikėtas E. Abariaus „atsivertimas“ pernelyg nenustebino. Mat patyrę ir ilgus metus didžiausias šalies gaujas triuškinę operatyvininkai yra įsitikinę, kad jau garbaus amžiaus Goga, kaip ir daugelis tokio pat amžiaus likimo draugų, pasiryžta bet kam, kad tiktai bet kokia kaina anksčiau laiko ištrūktų į laisvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją