Kaip „Delfi“ pasakojo skaitytojai, nerandantys, kur palikti automobilį, užkišo ne tik greta klinikų esančią gatvę, bet ir ne vieną aplinkinę – nusidriekė spūstys.

Paskambinus bendruoju „Santaros“ klinikų stovėjimo aikšteles valdančios įmonės „Unipark“ informacijos numeriu paaiškėjo, kad išties stovėjimo aikštelių valdymo sistemos veikla – sutrikusi, dėl to įvažiuoti į parkingus sklandžiai nepavyksta.

Bendrovės darbuotojai pasakojo, kad šiuo metu įmonės technikai važinėja po stovėjimo aikšteles ir pakelia užtvarus, kad vairuotojai galėtų įvažiuoti.

Anot įmonės atstovų, norint įvažiuoti, reikėtų rinktis aikštelę, kur užtvaras pakeltas, ir joje statyti automobilį. Taip pat apie norą pasistatyti automobilį konkrečioje vietoje galima pranešti ir informaciniu numeriu.

Pasak „Unipark“ atstovų, susitvarkius sistemos veikimui ir norint išvažiuoti iš stovėjimo aikštelių, problemų kilti nebeturėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)