Prabangos pojūtis lydi kiekviename žingsnyje

„JURA Z10“ priklauso kompanijos „Signature“ serijai, kuri leidžia patirti išskirtinės prabangos ir kokybės pojūtį. Visi „JURA“ įrenginiai išsiskiria kokybe, tačiau „JURA Z10“ yra neabejotinai geriausias iš geriausių.

Šio aparato priekinė ir viršutinė dalys yra padengtos net 3 milimetrų storio aliuminio danga, o visa aparato apdaila yra sukurta naudojant elektrocheminį anodavimo procesą, kuris dažnai naudojamas kuriant ir prabangiausių nešiojamų kompiuterių dizainą. Neabejotinai vienas iš pagrindinių „JURA Z10“ išskirtinumų yra dėmesys kiekvienai detalei ir aukščiausios kokybės medžiagoms, užtikrinančioms prabangų estetinį vaizdą.

Aukščiausios klasės kava, pasiekiama kiekvienam naudotojui

„JURA Z10“ išsiskiria ir savo technologija – į jį integruotas aštuntos kartos „JURA“ kavos suspaudimo mechanizmas, kuris suspaudžia sumaltas kavos pupeles iš visų pusių. Todėl vanduo tarp jų skirstosi tolygiai, o pagaminti karšti ir šalti gėrimai yra ypač aromatingi ir prisodrinti jūsų pasirinktų kavos pupelių skonio.

Svarbu ir tai, kad norint pasigaminti aukštos kokybės gėrimą su šiuo aparatu, nereikia jokių ypatingų žinių. „JURA Z10“ turi elektroniniu būdu valdomą malūnėlį, kuris atpažįsta pasirinkto gėrimo tipą ir automatiškai parenka malimo rupumą.

Žinoma, naudojantis šiuo kavos aparatu, jums ypač patiks 4,3 colių didelės raiškos jutiklinis ekranėlis. Dėl jo „JURA Z10“ kavos aparato valdymas šiek tiek primena naudojimąsi išmaniuoju telefonu.

„JURA Z10“ yra kavos aparatų etalonas, tad jeigu ieškote geriausio prietaiso rinkoje, pasirinkę šį, tikrai nepasigailėsite.

Užsakymo nr.: PT_88183383