Pokalbyje su Daiva Žeimyte olimpinė čempionė kalbės apie čempionės metodiką, motyvaciją, atsparumą kritikai ir pasidalins savo mintimis apie sąlygas, kuriomis Lietuvos sportininkai ruošiasi svarbiausioms varžyboms.

„Po Londono olimpinių sakiau, kad nėra pas mus sąlygų. Niekas manęs negirdėjo. Nes tada buvo 5 medaliai. Rezultatas yra, kam čia ką daryti? Dabar kai pagalvoju 5 medaliai, 2 iš jų aukso, tai buvo kosminis rezultatas Lietuvai. Ypač kai yra tokių problemų, kokios šiandien yra Lietuvos sporte. Per 30 metų, kol aš sportuoju, galiu teigti, kad niekas su niekuo nesikalba. Mūsų šalyje viskas labai lėtai vyksta arba visai nevyksta, tad pokyčiai yra būtini", teigia L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Greitų pokyčių Laura nesitiki ir dabar, nors jau yra suburta darbo grupė. „Kai Prezidentas šiandien klausia, ką galima padaryti, kad po trejų metų vėl būtų daugiau medalių, aš galvoju nieko negalime padaryti, nes trys metai yra labai mažai", atvirai teigė Laura.

Apie asmeninę valią siekti didelių pergalių, įspūdingą sportinę karjerą ir tai ar ji norėtų, kad dukra sektų mamos pėdomis, Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė laidoje „Moters vizija" jau šį antradienį rugsėjo 14 d. per DELFI TV 20.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)