Ingredientai

raudonųjų paprikų 2 vnt.
ančiuvių filė aliejuje 6 vnt.
česnako skiltelių 4 vnt.
bazilikų ryšulėlis
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
baltojo vyno acto 30 ml
špinatų 1 sauja
alyvuogių aliejaus 50 ml
mažų pomidoriukų 500 g
rikotos sūrio 100 g
žaliųjų alyvuogių 40 g
Porcijos: 2
Įdaryta paprika su pomidorais, sūriu ir ančiuviais – puiki idėja greitai vakarienei!

Gaminimo eiga

1. Pusiau perpjaukite paprikas ir į jų puseles dėkite ančiuvių filė, susmulkintą česnaką, plėšytą baziliką, įberkite druskos, pipirų. Kepkite iki 190 °C temp. orkaitėje 30 min.

2. Špinatus, aliejų dėkite į trintuvą, pagardinkite druska, pipirais, supilkite baltojo vyno actą ir viską sutrinkite.

3. Iškeptą papriką dėkite į lėkštę, suberkite pjaustytus pomidorus, rikotos sūrį, alyvuoges ir viską apliekite špinatų padažu. Galite puošti kalendrų lapeliais ir tarkuota žaliosios citrinos žievele.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai