2003-2009 m. „Manchester United“ ekipoje žaidęs C. Ronaldo paskutinį – 118 savo įvartį „Raudonųjų velnių“ gretose buvo pelnęs 2009 m. gegužės 10 d. Sugrįžęs į Mančesterį jis savo įvarčių sąskaitą papildė net ne vienu, o dviem rezultatyviais smūgiais.

Nuo pat rungtynių pradžios aktyviai žaidęs C. Ronaldo nuolat ieškojo progų prie varžovų vartų, tačiau „Newcastle United“ futbolininkai beveik visą pirmą kėlinį sėkmingai stabdė šeimininkų atakas. Tačiau jau per teisėjo pridėtą pirmo kėlinio laiką svečių ekipos vartininkas Freddie Woodmanas nesugavo kamuolio ir pirmas prie jo prišokęs C. Ronaldo tiksliu smūgiu pasiuntė jį į vartus.

Antrame kėlinyje svečiai užklupo „Manchester United“ gynybą nepasiruošusią, ir 56 min. Javier Manquillo rezultatą išlygino. Bet po šešių minučių vėl iššovė C. Ronaldo. Sulaukęs savalaikio Luke'o Shaw perdavimo portugalas dar kartą nuginklavo „Newcastle United“ vartų sargą.

Svečių triuškinimą pratęsė kitas „Manchester United“ gretose žaidžiantis futbolininkas iš Portugalijos Bruno Fernandešas. 80 min. ji puikiu smūgiu pelnė trečią įvartį, o 90+2 min. paskutinį tašką padėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Jesse Lingardas.

Iškovojusi trečią pergalę per keturis mačus „Man United“ Anglijos „Premier“ lygos turnyrinėje lentelėje pakilo į pirmą vietą.

Kitose 4-ojo turo rungtynėse „Manchester City“ klubas išvykoje 1:0 įveikė „Leicester City“ futbolininkus. Vienintelį įvartį 62 min. pelnė Bernardo Silva.

Pirmą pergalę į savo sąskaitą įsirašė Londono „Arsenal“. Pierre‘as Emerickas Aubameyangas 66 min. nukreipė kamuolį į vartus „Norwich City“ vartus ir to užteko „Kanonierių“ laimėjimui 1:0.

Taip pat pirmuosius taškus čempionate iškovojo ir „Wolverhampton“ ekipa, kuri išvykoje 2:0 palaužė „Watford“ ekipą.

Tuo metu „Brighton“ svečiuose 1:0 nugalėjo „Brentford“ ekipą, p
„Southampton“ ir Londono „West Ham United“ dvikova baigėsi be įvarčių.

Paskutinėse šeštadienio rungtynėse Londono „Chelsea“ 3:0 (1:0) savo aikštėje įveikė Birmingemo „Aston Villa“ ekipą. Du įvarčius nugalėtojams pelnė Romelas Lukaku (15 ir 90+3 min.), vieną pridėjo Mateo Kovičičius (49 min.).

Po šios pergalės „Chelsea“ turnyrinėje lentelėje pasivijo pirmoje pozicijoje esančią „Manchester United“ komandą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją