M. Gasolis svarsto, ar dar tęs karjerą savo gimtinėje, Žironos „Girona“ klube, kurio pats yra ir savininkas, ir prezidentas. 2014 metais paties M. Gasolio įkurta komanda pakilo į antrąją Ispanijos krepšinio lygą „LEB Oro“.

Legendinis ispanų krepšininkas yra anksčiau kalbėjęs apie ketinimus paskutinius savo karjeros metus žaisti savo valdomoje ekipoje.

Kartu su broliu Pau Gasoliu jis neseniai paskelbė apie karjeros nacionalinėje rinktinėje pabaigą. Tokijo olimpinėse žaidynėse M. Gasolis vidutiniškai per rungtynes pelnė 5,8 taško, atkovojo 4,3 kamuolio ir atliko 3,5 rezultatyvaus perdavimo. Ispanija turnyro ketvirtfinalyje 81:95 nusileido čempionais tapusiems JAV krepšininkams.

Karjerą už Atlanto M. Gasolis pradėjo 2008 metais Memfio „Grizzlies“ klube, kur žaidė iki 2018 metų, kai mainais į Joną Valančiūną išsikėlė į Toronto „Raptors“. 2019 metais su pastaruoju klubu M. Gasolis tapo NBA čempionu, o nuo 2020-ųjų žaidė Los Andžele.

Praėjusį sezoną ispanas vidutiniškai per rungtynes rinko po 5 taškus, atkovojo po 4,1 kamuolio, atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo po 1,1 metimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)