Aktoriaus profesija – daugialypė, daugiaplanė. Aktorius gali veikti labai daug ką. Ši specialybė gali išsidalinti į šimtą, į tūkstantį profesijų, paskęsti kitose. Pavyzdžiui, aktoriumi galima vadinti mokytoją mokykloje, kuris stovi prieš klasę ir veda pamoką. Jis turi auditoriją ir turi žinutę, kurią siunčia. Aktoriumi galima vadinti politikus, kurie sako kalbas, turi tam tikrų kaukių, visokiausių kėslų, tikslų, manipuliacijų.

Aktoriaus profesija yra ir įmonės vadybininko, personalo specialisto, kuriems reikia komunikuoti su žmonėmis. Net aname amžiuje laikraščius pardavinėjantį berniuką galime pavadinti aktoriumi.

Man aktoriaus profesija atrodo tokia plati, kad galima veikti bet ką. Pasaulis pilnas komunikacijos ir čia tik tavo pasirinkimas, žmogau, kur ir kaip pritaikysi.

Norint tapti geru aktoriumi, reikia turėti daug energijos, nežiūrint kiek tau metų. Taip pat – gerą nuotaiką, norą ja užkrėsti kitus. Ir, žinoma, reikia sugebėti nardyti tarp įvairių veiklų. Tai neleidžia suglebti, pasenti, skatina būti atviru pasauliui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją