Kosmines sumas kainuojančios procedūros, laimei, nėra vienintelės vizualiai pajauninančios priemonės, rašoma portale stylecraze.com. Yra ir kitų ypač paprastų, bet net labai svarbių rūpinimosi išvaizda aspektų, žadančių puikų rezultatą. Deja, apie juos neretai pamirštame, ir visiškai be reikalo. Vienas iš neskausmingų, bet net labai veiksmingų būdų atsijauninti yra šukuosenos pakeitimas. Galite nė neabejoti, kad tinkamo stiliaus kirpimas padaro stebuklus!

Skaitykite toliau ir įsitikinsite, kad jaunatvišką išvaizdą gali nulemti ir šukavimosi maniera. Taip pat sužinosite, nuo kokių sprendimų geriau susilaikyti, jeigu nenorite atrodyti vyresnė negu esate.

Trumpi besiplaikstantys plaukai

Nesunku įsivaizduoti, kaip nustebote išgirdusi, jog trumpi plaukai gali pridėti metų. Vis dėlto pernelyg trumpa šukuosena, netinkanti pagal jūsų veido formą ir besikertanti su charakteriu, sukelia vien nepageidaujamą efektą. Jeigu su metais plaukai suplonėjo, pats metas juos pakirpti, tačiau šiukštu nepasirinkite perdėm trumpos šukuosenos, be to, atminkite, kad pagrindinis jūsų siekis – padaryti taip, kad plaukai atrodytų storesni.
Sendinančios šukuosenos

Ilgi, visiškai tiesiai nukirpti plaukai

Galbūt ir jūs esate įtikėjusi, kad kerinčios ir jaunatviškos Bolivudo divų išvaizdos paslaptis – ilgų, vilnijančių plaukų efektas. Ilgi ir sunkiai krentantys plaukai, be jokio abejo, verti susižavėjimo, tiktai jei iki šiol juos skiriate per vidurį, jeigu plaukai nutįsę, nes nepasistengėte kaip nors jų suformuoti, dėmesys kaipmat nukrypsta į veide besirandančius amžių išduodančius požymius. Nejaugi norite, kad jūsų vizitine kortele taptų raukšlės?
Sendinančios šukuosenos

Per tamsus tonas

Kada plaukai pradeda žilti (o kartais rodosi, kad šis procesas įgavo neįtikėtiną pagreitį), juos neišvengiamai tenka dažyti – bent šitaip mano daugelis moterų. Tikra tiesa, kad, tarkim, indės atrodo tiesiog nuostabiai su varno plunksnų juodumo plaukais. Kai atsiranda poreikis plaukus dažyti, jos renkasi tą spalvą, kuri labiausiai atitinka natūralią. Nors toks sprendimas ir atrodo logiškas, plaukų stilistai mano, kad tamsūs tonai tik dar labiau išryškina veide įsirėžusias raukšles. Jie teigia, kad šviesesnės spalvos daug veiksmingiau sušvelnina apie solidų amžių bylojančius požymius.
Sendinančios šukuosenos

Kontrasto nebuvimas

Šviesiai nudažyti plaukai, be jokio abejo, gali pajauninti, tačiau neverta perlenkti lazdos. Pernelyg šviesus tonas dažniausiai nepasiteisina. Dalykas tas, kad kai plaukai ypač šviesūs, dingsta kontrastas tarp jų ir veido odos spalvos. Taigi, reikia galvoti ne tiktai apie šviesinimą, bet ir apie tinkamo kontrasto išlaikymą.
Sendinančios šukuosenos

Sprendimas atrodyti natūraliai

Jeigu žilų plaukų dažyti atsisakote, tačiau jums visgi rūpi, kaip nors kažkiek sumažinti veide ryškėjančius brandaus amžiaus požymius, teks susitaikyti su tuo, kad stengtis nė neverta. Žinoma, natūraliai žili plaukai akcentuoja per laiką įgytą patirtį, tačiau atrodyti jaunatviškai jie padeda mažiausiai. Ką gi daryti? Tuojau pat eiti į kirpyklą ir išsirinkti tinkamiausią spalvą.
Sendinančios šukuosenos

Nenoras nieko keisti

Ar atkreipėte dėmesį, kaip dažnai sakoma, kad keistis – būtina? Argi neatsibostų diena iš dienos užsiimti tokia pat veikla, valgyti tokį pat maistą, na, ir atrodyti lygiai taip pat? Nenoras nieko keisti neretai paverčia gyvenimą pilku ir nykiu. Kad taip nenutiktų, turite kartkartėmis keisti savo įvaizdį. Pasirinkite tokį plaukų stilistą, kurio sprendimai jums priimtini, ir tiesiog stebėkite žirklėmis it burtų lazdele daromus stebuklus. Atminkite, kad pagrindinis dalykas, padedantis išlikit jauniems, – tai nepraeinantis noras save tobulinti, todėl pasistenkite, kad permainų vėjai neaplenktų ir šukuosenos.
Sendinančios šukuosenos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)