22-ejų Andrea Colonnetta pasakoja prieš pasidarydamas naujausią tatuiruotę ilgai nesukęs galvos, ką ji turėtų vaizduoti. Pasitaręs su tatuiruočių meistru Gabriele‘iu Pellerone, jis nutarė rinktis aktualų ir praktišką variantą, rašo dailymail.co.uk.

„Tai neabejotinai yra kažkas originalaus, o man patinka išsiskirti“, – leidiniui „Corriere della Calabria“ pasakojo A. Colonnetta iš pietinės Italijos miesto Kalabrijos Redžo.


Dabar A. Colonnetta kairės rankos vidinė pusė yra paženklinta juodų kvadratėlių matrica – jo oficialiojo itališkojo „žaliojo paso“ QR kodu.

Šis pažymėjimas patvirtina asmens statusą: rodo, kad jis yra arba paskiepytas, arba persirgo koronavirusu, arba per pastarąsias 48 valandas atliko koronaviruso testą ir gavo neigiamą atsakymą.

Itališkasis COVID pažymėjimas – savotiška Europos Sąjungos skaitmeninio COVID pažymėjimo tąsa – Italijoje nuo rugpjūčio 6-osios privalomas norintiems pakliūti į kino teatrus, muziejus ir sporto sales, esančias patalpose, taip pat valgyti restoranų viduje.

Dviem vakcinos nuo koronaviruso dozėmis pasiskiepijęs A. Colonnetta teigia, kad nors dėl savo tatuiruotės jis susilaukė daug dėmesio „Instagram“ ir „TikTok“, jo tėvus tokia žinia kiek sutrikdė.

„Žinoma, jie ragino mane nepasiduoti impulsyviems sumanymams ir viską geriau apmąstyti“, – pasakojo vaikinas.


Jaunuolis tikina, kad jo kodas veikia: tatuiruočių meistro G. Pellerone „TikTok“ paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip kaukę dėvintis A. Colonnetta ateina prie greitojo maisto užkandinės ir pakelia ranką, kad nufotografuotų ant rankos esantį kodą.

Toliau matyti, kaip apsaugininkas prie įėjimo nuskenuoja A. Colonnetta nuotrauką, o tada vaizdo įrašas staiga pasibaigia – taip ir lieka neaišku, ar A. Colonnetta galiausiai suvalgė mėsainį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)