Skaitytojas Artūras rugpjūčio pradžioje savo feisbuko sienoje pasidalino kvito iš restorano nuotrauka su prierašu, nurodančiu, kokia suma buvo paskaičiuota už... paspirtuko įkrovimą.

„Palanga, Basanavičiaus gatvė. Restoranas „Molinis ąsotis“ už paspirtuko įkrovimą valandai paėmė 10 eurų. „Rekomenduoju“ paspirtukininkams :)))“, – rašė prie nuotraukos Artūras.

Pusvalandį trukęs paspirtuko įkrovimas skaitytojui atsiėjo 10 eurų

Portalui „Delfi“ vyras papasakojo, kad minėtame restorane vyko vakarienė, su draugais jie šventė vaiko gimtadienį. Kadangi vyras atvyko paspirtuku, paprašė jį įkrauti.

„Kavinė įspėjo apie 10 eurų mokestį. Bandžiau su jais derėtis, sakiau, kad vaiko nemačiau beveik metus, o stalas jau pateikė užsakymus, negalėjome pakeisti kavinės. Jei būčiau apsistojęs Palangoje, net nebūčiau teiravęsis tos paslaugos, tačiau paspirtuko baterija buvo beveik tuščia, o man po vakarienės dar reikėjo grįžti į Šventąją.

Įkrovimas užtruko šiek tiek daugiau nei pusvalandį. Kiek žinau iš patirties, elektros paspirtukas ryja ne daugiau nei televizorius, nors čia dar reiktų pasitikslinti. Tiesiog tikėjausi, kad restorano darbuotojai atsižvelgs į situaciją, bet deja – iki pat pabaigos, kol nepamačiau čekio, maniau, jie juokauja. Nejuokavo“, – stebėjosi Artūras.

Portalas „Delfi“ rugpjūčio 11 dieną. susisiekė su „Molinis ąsotis“ restoranu ir pasiteiravo, kaip nustatomos įkrovimo kainos, ar buvo daugiau jomis pasipiktinusių žmonių. Iki straipsnio išėjimo dienos – rugpjūčio 30-osios – restoranas situacijos vis dar nepakomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (343)