Pergalingą įvartį šeimininkams 56 minutę pelnė Rimantas Cepovas. "Tai tik didelio selekcinio darbo pradžia", - interviu BNS po rungtynių sakė A.Liubinskas.

Padėkojęs Lietuvos futbolo federacijai už suteiktą galimybę jau nuo kovo mėnesio ruoštis atrankos varžyboms, kurios prasidės rugsėjį rungtynėmis su Vokietijos bendraamžiais, olimpinės rinktinės treneris tikino, kad jis "nori peržiūrėti kuo daugiau rinktinės kandidatų ir pirmoms atrankos rungtynėms surinkti optimaliausią sudėtį".

"Labai norėtųsi iki rugsėjo sužaisti apie dešimt kontrolinių rungtynių, tačiau ar tai pavyks įgyvendinti, matysime", kalbėjo A.Liubinskas.

Paklaustas ar pirmoms rungtynėms nebuvo pasirinktas per stiprus varžovas, treneris teigė, kad olimpiniame atrankos varžybų cikle taip pat visi varžovai bus stiprūs, tad iš karto vaikinams reikia parodyti, kad nebus lengva.

Šeštadienį U-21 rinktinė Kaune Panemunės stadione žais draugiškas rungtynes su Kauno "Kauno jėgerių" futbolininkais. Rungtynių pradžia - 12 valandą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją