Detroito „Pistons“ (3/2) komanda 79:78 nugalėjo Orlando „Magic“ krepšininkus. Laimėjusiųjų gretose Deividas Sirvydis kilo nuo atsarginių suolo ir per 14 min. surinko 11 taškų, pataikydamas 3 iš 8 tritaškių metimų ir 1 iš 2 dvitaškių.

Ignas Brazdeikis pralaimėjusiems per 25 min. surinko 13 taškų (3/5 trit., 2/4 dvit.) ir atkovojo 4 kamuolius. 21 min. žaidęs latvis Janis Timma pridėjo 10 taškų (3/4 trit., 1/2 baud.). Tiek lietuvis, tiek latvis žaidė „Magic“ starto penkete.

Dar vienose rungtynėse Šarlotės „Hornets“ (0/5) ekipa 74:99 nusileido Čikagos „Bulls“ krepšininkams. Nuo pirmų minučių ant parketo pasirodęs Arnoldas Kulboka „širšių“ gretose žaidė 23 min., per kurias surinko 9 taškus.

Tiesa, šio lietuvio tritaškiai neskriejo taip taikliai – marijampolietis pataikė 1 iš 6 tolimų metimų, 1 iš 1 dvitaškio ir visas 4 baudas bei susitikimą baigė su 9 taškais. Taip pat jis atkovojo 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Šio sezono NBA Vasaros lygoje epizodiškai taip pat žaidė Arnas Velička ir į Barseloną jau išvykęs Rokas Jokubaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)