Pirmą kartą karjeroje su G. Mageriu susitikęs R. Berankis pirmame geime perėmė varžovo padavimą, tačiau tuoj pat prarado tašką pats paduodamas kamuoliuką. Vis dėlto, tai buvo vienintelė lietuvio klaida. Pirmo seto septintame geime R. Berankis dar kartą pelnė tašką per varžovo padavimą ir išsiveržęs į priekį 4:3 tos persvaros nebeiššvaistė.

Antrame sete abu tenisininkai rinkosi taškus savo padavimais, bet lemiamu momentu aukštesnę pavarą įjungė R. Berankis. Jis 11 geime „sausai“ įveikė padavimą praradusį G. Magerį, o 12 sete iškovojo pergalę atnešusį tašką paduodamas kamuoliuką.

Peržengęs pirmo atrankos rato barjerą 31 metų R. Berankis užsidirbo 16 ATP reitingo taškų ir 8870 JAV dolerių premiją. Kitame atrankos varžybų rate geriausias Lietuvos tenisininkas susitiks su japono Yoshihito Nishioka (ATP-57) ir baltarusio Jegoro Gerasimovo (ATP-82) poros nugalėtoju.

Bendrą „Western & Southern Open“ turnyro prizinį fondą sudaro kiek daugiau nei 3 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)