Vestuvės, per kurias buvo paleistas būrys gražiausių balandžių. Vestuvės tik dviese, saloje, po palmėmis. Tikros tradicinės vestuvės – dvidienės ir būryje svečių. Visos jos – nepamirštamos. O gal jūsų vestuvės buvo nepamirštamos dėl kokio nors ypatingo įvykio? Ar nepamirštamos blogąja prasme – konfliktu su anyta ar itin greit užklupusiomis skyrybomis? Papasakokite apie tai mums ir laimėkite puikiausių prizų. Jei norite, pridėkite ir vestuvinių nuotraukų!

Savo laiškus iki rugsėjo 15 dienos siųskite adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite tiesiai po šiuo tekstu, paspaudę pilką įkėlimo mygtuką. Temoje būtinai nurodykite „Nepamirštamos vestuvės“, o laiške papildomai nurodykite ir savo elektroninio pašto adresą ar kitus kontaktus, kuriais susisiekti laimėjimo atveju.

Lyderiaujanti kelionių agentūra Lietuvoje „Kelionių panorama“ laimėtojui dovanos 100 eurų dovanų kuponą, už kurį galėsite išsirinkti pasiūlymą savo kelionei ar pridėti jį prie norimos brangesnės kelionės išlaidų. Kitus du skaitomiausių pasakojimų autorius redakcija apdovanos „Alma Littera“ knygomis ir redakcijos suvenyrais.

Skubėkite dalyvauti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)