Birutė teigia, kad jos žiniomis, Petras turi dar vieną vaikelį, mažesnį nei jų trejų dukra Monika. Ji sako netgi gavusi laišką iš tos moters, kuri taip pat augina Petro vaikelį. Pasak Birutės, tą patvirtinęs jai yra ir pats Petras.

„Aš manau, kad labai daug kas žino ir praktiškai visi žino, kaip yra su jo vaikučiais, yra kalbų labai daug. Aš kalbu apie mažus vaikučius“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė ir patikina, kad politikas mėgsta gražias moteris.

„Jam sukurti šeimą, manau, kad reikėtų gal tikėjimą pakeisti. Čia viskas yra šou, žmogus turi kažką pasakyti nuėjęs į politiką, mano akimis žiūrint, jis moka labai kalbėti, jis kalba tiesiog kaip užsuktas, bet kai pasiklausai, jis nelabai turi ką pasakyti“, – sako palangiškė.

Prieš daugiau nei pusmetį Birutė pakliuvo į nemalonią situaciją. Ji socialiniuose tinkluose įkėlė savo nuotrauką sutrenkta galva.

Birutė Navickaitė ir Petras Gražulis su dukrele

Birutė prisipažįsta stipriai susiginčijusi su Petru, kad net teko įsikišti policijos pareigūnui. Ir jos smūgis ranka buvo skirtas tik Petrui. Tačiau galbūt užkliudė ir šalia esantį policijos pareigūną. Šiandien ji sako, kad tuo metu emociškai labai prastai jautėsi ir prisipažįsta iš tiesų pasikarščiavusi.

Birutė ko gero mielai pamirštų vasaros romaną su žinomu politiku, jei ne trejų dukrelė Monika. Birutė sako, kad Petras nėra įsipareigojęs dukrą lankyti reguliariai, ir pasirodo pajūryje tada, kai jam patogu. Birutei apmaudu, kad dėl politinio skandalo jam į pajūrį važiuoti ne per toli, tačiau atvykti per dukros gimtadienį, kaip jis sako, neapsimoka – per brangu ir per toli.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)