Už Atlanto gyvenantis žinomas krepšininkas šiuo metu treniruojasi Lietuvoje, Palangoje, tad čia juodu su sužadėtine šokėja Shashana praleidžia daugiausiai laiko.

Delfi užfiksuota pora praėjusį savaitgalį laiką leido ne tik vienas kito, bet ir krepšininko Roko Gusčio kompanijoje. Dėmesį buvo galima atkreipti ne tik į žinomus veidus, bet ir į D. Sabonio dviratį bei ne vieną jį puošiančią ypatingą detalę.

Dviratis, kuriuo važinėjosi NBA krepšininkas, pritaikytas aukštam ūgiui – paaukšintas jo rėmas. Negana to, ant rėmo puikuojasi užrašas, identifikuojantis transporto priemonės savininką – oranžiniame fone baltomis raidėmis parašyta „Sabas 40”.

Domanto Sabonio būsimoji žmona jau buvo užfiksuota birželio mėnesį Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiose krepšinio rungtynėse.

Tada socialiniuose tinkluose D. Sabonio būsima žmona pasidalino akimirka iš rungtynių. Kadre krepšininkas buvo užfiksuotas ore laikantis ranką ir sugniaužęs pirštus. Šalia nuotraukos ji tuomet romantiškai brūkštelėjo: „Pagaunami bučiniai aikštelėje man visada bus mėgstamiausi“.

Rungtynes tą vakarą stebėjo ir Domanto brolis, krepšininkas Tautvydas Sabonis.

Už Atlanto Lietuvą garsinančio krepšininko Domanto Sabonio laukia rimtas žingsnis – jau visai netrukus jis ir jo mylimoji Shashana Rosen žengs prie altoriaus bei vienas kitam prisieks amžinąją meilę.

Apie sužadėtuves pora pranešė 2020-ųjų metų rugsėjo pradžioje.

Žinią apie „supančiotą“ svajonių jaunikį socialiniuose tinkluose pirmiausia paskelbė pati D. Sabonio mylimoji. Kiek vėliau sužadėtuvių akimirkomis pasidalijo ir D. Sabonis, garsus krepšininkas teigė esantis laimingiausias žmogus pasaulyje.

Visai neseniai Shashana atšventė ir savo mergvakarį. Tą iliustravo net gėrimus papuošusios etiketės: „Iššauk šampaną, Shush keičia savo pavardę!“. Saldi, rožinė ir vasara alsuojanti šventė vyko gamtoje. Didelis baltas stalas, skėčiai ir gaivūs užkandžiai galėjo lengvai priminti elegantišką baltąją vakarienę. Džiugiai šventei D. Sabonio būsima žmona pasipuošė trumpa margaspalve suknele ir baltais aukštakulniais. Žavų įvaizdį įvertino ne tik bičiulės, bet ir būsimas jaunikis.

D. Sabonis ne tik dalyvavo šventėje, bet ir savo socialiniuose tinkluose pasidalijo, kaip dailiai per savo mergvakarį atrodė jo mylimoji. Kadrą sportininkas papuošė širdele. Šventės nuotraukomis instagrame dalijosi ir Shashanos draugės, jos žavėjosi poros mielumu ir šventė jųdviejų meilę.

Anksčiau Sh. Rosen buvo „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą.

Lietuvis su mylimąja gyvena Los Andžele, tačiau šią vasarą leidžia Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)