Po starto viename iš posūkių greta skrieję dviratininkai kliudė vienas kitą, o labiausiai nukentėjo būtent JAV atstovas C. Fieldsas.

Dviratininkas bloškėsi ant grindinio, sužeistas atletas neštuvais išneštas iš trasos ir buvo nugabentas į vietos ligoninę.

Kiek vėliau JAV rinktinės atstovas spaudai teigė, kad susižeidęs atletas atgavo sąmonę bei laukiama išsamesnių tyrimo rezultatų.

Rio de Žaneiro olimpinis čempionas amerikietis buvo arti to, jog patektų į finalą, tačiau skausmingas incidentas nubraukė bet kokias viltis iškovoti antrą olimpinio aukso medalį.

Olimpiniu čempionu tapo Nyderlandų dviratininkas Niekas Kimmannas.

Beje, jis pirmadienį taip pat neišvengė skausmingo susidūrimo treniruotės metu, kuomet skriejant dviratininkams į trasą netikėtai išėjo vienas varžybų pareigūnų. Dviratininkas rėžėsi į vyrą, krito ir susižeidė kelį.


Connor Fields

Connor Fields
Connor Fields
Connor Fields
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)