Prieš keturis mėnesius sutuoktiniams gimė antrojo atžala – dukrelė Elara. Tokiu išskirtiniu vardu Lietuvoje pavadintos vos kelios mergaitės.

Ne ką mažiau ypatingą vardą pelnė ir pirmasis Gretos bei Aleksandro vaikas – sūnus Eldaras.

Dviejų vaikų mama tapusi Greta iš pradžių nepuolė dalintis nuotraukomis su savo dukra ar rodyti jos veidelio, tačiau mažylei kiek paūgėjus, šeima šiltomis akimirkomis dalijasi vis dažniau.


„Visada svajojau turėti tokią šeimą – nuostabų vyrą, du vaikučius – berniuką ir mergytę! Ir mano svajonė išsipildė! Ach... kokia pilnatvė...

Ačiū, tau, meile mano, už tai, kad su tavimi esu pati laimingiausia ir turiu tai, kas gyvenime yra svarbiausia!“ – savo vyrui dėkojo Greta.

Šeima neseniai atostogavo pajūryje – iš ten jie taip pat parsivežė nuostabių akimirkų.


„Ar galėjau pagalvoti, kokia būsiu laiminga, laikydama savo didžiausią turtą rankose?!“ – vieną iš nuotraukų su vaikais komentavo mama.

Ne vienas internautas atkreipė dėmesį, kad sveiką gyvenseną propaguojanti Greta po antrojo gimdymo stebėtinai greitai atgavo savo įprastas kūno formas. Už pastangas žinoma moteris sulaukė begalės komplimentų. Tiesa, ji neslėpė, kad lengva nebuvo.

„Jaučiuosi gerai, tačiau kūnas atsistato truputį lėčiau nei po pirmojo vaikučio. Nėra ko norėti – ir amžius kitas, ir kūno audiniai jau visko matę. Visgi moters organizmas ir kūnas yra stebuklas – kaip po tokių kardinalių pokyčių viskas vėl gali grįžti į savo vietas. <..>

Reikia dirbti, kad kūnas vėl būtų toks, kokio noriu! Į sporto salę kol kas nepavyksta ištrūkti, tačiau namuose bent kažkiek pajudėti galiu“, – užsispyrimo nestokoja ji.


Greta išdavė, kad stengtis dėl savęs ją motyvuoja ir vaizdas veidrodyje, ir du vaikai, kurie, beje, puikiai sutaria nuo pat pradžių.

„Eldariukas labai myli sesutę, labai padeda rūpintis ja. Tiesą pasakius, nesitikėjau, kad bus toks šiltas ir glaudus ryšys.., Nerealu!“ – džiaugiasi žinoma moteris.


Delfi primena, kad A. Kazakevičius ir G. Lebedeva-Kazakevič susituokė 2017 m. rugpjūčio 25 d. Amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė po beveik ketverių metų draugystės. Kone visą jos laiką pora buvo sužadėtiniais. Žiedą Gretai ant piršto Aleksandras užmovė praėjus vos trims mėnesiams nuo draugystės pradžios.

„Etapas buvo rimtas, ėjome to link ir eisime toliau“, – apie vestuves po ceremonijos tuomet kalbėjo Aleksandras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)