Ingredientai
1 sluoksniui reikės:
žemės riešutų sviestas
200
g
Kokosų miltai
35
g
Klevų sirupas
4
v. š.
2 sluoksniui:
Datulės (be kauliukų)
180
g
Kepinti ir sūdyti žemės riešutai
150
g
Kokosų aliejus (nerafinuotas)
1
šaukštas
Juodas šokoladas (85% turėtų būti kakavos arba daugiau)
1
vnt.
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Dubenyje sumaišome visus ingredientus skirtus pirmajam sluoksniui.
2. Gautą masę sudedame į pasirinktą skardą, kuri turi būti išklota kepimo popieriumi. Tolygiai pasiskirstome masę ir gerai prispaudžiame. Dedame į šaldymo kamerą kol pagaminsime antrąjį sluoksnį.
4. Sustingusius batonėlius supjaustome gabalėliais ir apliejame lydytu šokoladu. Galima ir apvolioti šokolade, kaip Jums skaniau. Palaukiame, kol šokoladas sustings, ir ragaujame!
Atsiliepimai