Žurnalo „Top“ sudarytame 500 turtingiausių lietuvių sąraše puikuojasi tik trys žinomi Lietuvos modeliai. Viena jų - vos 27-erių Julija, kurios turtas vertinamas 5 milijonais eurų.

Ji yra dirbusi ir vis dar dirba Niujorko, Paryžiaus ir Milano modelių agentūrose, bendradarbiauja su garsiausiais mados namais.

Julija pakviečia mus į savo erdvius, prabangius ir itin stilingus namus, kuriuose gyvena viena su savo augintiniais. Pro didelius langus atsiveria senamiesčio vaizdai. Už tokį gyvenimą Julija gali padėkoti tik sau pačiai. Na, gal dar geriems genams.

Prabangos ir pinigų Julija nesureikšmina ir dešimtis, ar šimtus tūkstančių eurų siekiančiais uždarbiais girtis tikrai nenori, tačiau kaip pavyzdį pamini, kad šiuos namus ji įsigijo už vieną reklaminę kompaniją. 2012-aisiais Julija pasirašė trejų metų sutartį su kosmetikos gigante „Max Factor“.

Julija modelio karjerą pradėjo keturiolikos, o penkiolikos jau išvyko dirbti į užsienį. Galime įsivaizduoti, kaip nelengva buvo paauglei vieną dieną sėdėti mokyklos suole, o kitą bandyti susigauti ir savarankiškai gyventi pasaulio mados sostinėse.

„Aš maždaug 17 metų pasiekiau savo piką, labai staigiai per kelerius metus pradėjau daryti madų savaites. Ir madų savaitės modelių karjeros pradžioje yra labai toks stiprus atskaitos taškas, kur tarsi yra pranašas tavo karjeros. Nurodo, kaip toliau sėkmingai tu judėsi, kuria linkme. Tai man sekėsi. Ir kai mane pasirinko keli svarbūs klientai, vienas iš jų buvo fotosesija Vogue Italijos žurnalui, aš turbūt per tą fotosesiją supratau, kad jau turiu pagrindą po kojomis“, laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakja lietuvė.

Julija užaugo Vilniuje, su močiute, tėčiu ir broliu. Ji neprisimena savo mamos, nes jos neteko, kai mergaitei tebuvo metukai.

Ne tik mamos netektis pakeitė Julijos gyvenimą. Prieš daugiau nei metus Julija pateko į avariją, tik per plauką nesibaigusią mirtimi. Autostradoje lenkdama automobilį Julija užvažiavo ant šlapios žolės kelkraštyje. Nevaldomu tapęs visureigis vertėsi penkis kartus. Mergina neteko sąmonės. Julija teigia po nelaimingo nutikimo išgyvenusi didelius asmenybės pokyčius.

„Tuo metu dingo poreikis bet kokiam materialiam dalykui. Labai pajaučiau brangumą savęs, meilę sau, besąlygišką rūpestį. Sukrečianti, bet ir nuostabi kartu patirtis. Ačiū Dievui, kad viskas gerai baigėsi riešo tiktai lūžiu, ir atsistatė viskas“, pasakojo manekenė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)