Ne paslaptis, kad nors pas Moniką natūralūs plaukai yra ganėtinai ilgi ir sveiki, mergina nuo seno mėgsta plaukų tūrį ir ilgį padidinti pridėtiniais plaukais, rašoma spaudos pranešime.

Kaip sako pati Monika: „Pridėtiniai plaukai leidžia padaryti daugiau įdomesnių šukuosenų, be to, labai tinka renginiams. O kadangi po karantino jų labai daug, tai prisegami plaukai man tikras išsigelbėjimas, tik jų dėka atsiauginau savuosius plaukus. Įsivaizduokite, jei kas kart, kai reikia eiti į renginį, garbanočiau savus plaukus? O šiuos galiu garbanoti drąsiai, taip mažiau kenkdama saviems plaukams. Net nekalbu apie tai, kiek daug pasitikėjimo savimi tai priduoda“.

Nors pati yra vilnietė, tačiau Monika nuo seno siunčiasi pridėtinius plaukus iš Kauno. „Atrodo gal ir neįtikėtina, bet su „Elitera“ studijos kompanija net nesame matęsi gyvai, visada plaukus parenka man pagal nuotrauką ir nė karto neprašovė“.

Monika Šalčiūtė

Natūralūs Monikos plaukai yra taip pat labai išpuoselėti. Mergina atskleidė, kad jos gražių ir žvilgančių plaukų paslaptis yra 3 pagrindinės priemonės: argano aliejus, kokosų sviestas ir ricinos aliejus. Šias priemones sumaišo ir iš šio mišinio pasidaro naktinę kaukę, kuria lepina plaukus vieną kartą į mėnesį, palikdama visai nakčiai. Be to, garsenybė bent kartą į mėnesį pasikerpa plaukų galiukus.

Beje, naujos šukuosenos įvaizdžio idėjos Monika sėmėsi iš užsienio garsenybių. Pamačiusi Seleną Gomez su įspūdingu kuodu ant viršugalvio, Monika nusprendė tokio stiliaus šukuoseną išbandyti ir pati. Labai greitai sureagavo ir merginos sekėjai, kurie jai negailėjo liaupsų.

Monikos kasdieninį gyvenimą internete seka beveik 170 tūkstančių žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)