Teises į 20-ies metų įžaidėją Barselonos organizacijai perleidę Lietuvos čempionai už šį perėjimą iš Katalonijos klubo gaus 230 tūkst. eurų kompensaciją. Ši suma beveik prilygs Jokubaičio atlyginimui už pirmąjį „Barcos“ klube praleistą sezoną – per šį laikotarpį lietuvis turėtų uždirbti apie ketvirtį milijono eurų.

Panašią algą mažeikiškiui siūlęs „Žalgiris“ savo piniginę vienu atveju gali papildyti dar viena solidžia išpirkos suma. ESPN reporteris Johnathanas Givony skelbia, jog jei šių metų NBA naujokų biržoje dalyvausiantis įžaidėjas joje išgirs savo pavardę ir pasirašys sutartį su jį pašauksiančiu klubu, Kauno ekipai atitetktų ir už žaidėją išmokėsima išpirka, siekianti 750 tūkst. eurų.

Jei kažkuriam NBA klubui pasirinkus Jokubaitį šis dar bent sezonui liks rungtyniauti Europoje, persikėlimo į pajėgiausią planetos krepšinio lygą atveju identiška išpirka jau tektų „FC Barcelona“ klubui.

Geriausiu jaunuojo pastarojo sezono LKL krepšininku išrinktas įžaidėjas vietinėse pirmenybėse pasižymėjo 8 taškų, 1,6 atkovoto kamuolio ir 4 rezultatyvių perdavimų vidurkiais. Eurolygoje jo fiksuoti skaičiai siekė 7 taškus, 1,7 atkovoto kamuolio ir 2,5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)