Krepšininkui tai bus pirmoji karjeros stotelė užsienyje. Praėjusią savaitę Barselonoje krepšininkui buvo atliktas medicininis patikrinimas.

Tiesa, teoriškai Rokas gali ir nepapildyti Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamos komandos gretų.

Iki pirmadienio nakties teisę atsiimti NBA naujokų biržai pateiktą paraišką turėjęs R. Jokubaitis nutarė to nedaryti ir tikėsis liepos 29 d. Brukline išgirsti savo pavardę. ESPN reitinge R. Jokubaičiui prognozuojamas 44-as šaukimas.

Primename, kad „Žalgirio“ įžaidėjas svarstė galimybę dalyvauti ir dėl pandemijos gerokai vėlavusioje pernykštėje NBA naujokų biržoje, bet tuomet apsisprendė dar neskubėti. Praėjusiame Eurolygos sezone jo statistika siekė 7 taškus, 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir 1,7 atkovoto kamuolio.

„Barcelonos“ klube gynėjas tęstų karjerą, jei būtų paliktas įgauti daugiau praktikos Europoje arba apskritai nebūtų pasirinktas NBA klubų.

Apie savo karjeros etapą Kaune ir ateities planus – išsamiame R. Jokubaičio interviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)