Kaip nurodoma, tai strategiškai svarbus žingsnis įgyvendinant tvarumo tikslus SEB – vykdyti veiklą atsižvelgiant į klimato kaitos, lyčių lygybės, įtraukties ir įvairovės bei poveikio gamtai aspektus. Iki šiol A. Rutkauskas vadovavo SEB Inovacijų centrui Lietuvoje.

„Šiandien tvarumo darbotvarkė banke yra labai intensyvi, matome ir visuomeninių organizacijų, mūsų klientų, įstatymų leidėjų, priežiūros institucijų ir reguliuotojų aktyvumą šioje srityje. Žvelgiant iš banko perspektyvos, jau dabar kasdien dirbame, kad padėtume klientams ir šalies ekonomikai žaliosios transformacijos kelionėje“, – sako Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė, SEB banko Lietuvoje vadovė.

Tvarios veiklos sritis A. Rutkauskui buvo artima ir paskutinėse jo pareigose – vadovaudamas Inovacijų centrui Lietuvoje apie tvarių produktų kūrimą ir gamtai draugiškas paslaugas konsultavo verslą kuriančius startuolius, buvo jų mentoriumi ieškant aplinkai draugiškų verslo galimybių.

Naujose tvarumo vadovo pareigose A. Rutkauskas rūpinsis, kad visos banko tvarumo politikos ir reikalavimai būtų tinkamai įgyvendinti. Taip pat jis bus atsakingas už tvarių produktų ir paslaugų kūrimą bei priežiūrą, bendradarbiavimą su visuomeninėmis organizacijomis ir banko atstovavimą visuomeniniuose bei verslo renginiuose ir iniciatyvose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)