Ingredientai

„Grill&Fun“ camembert sūris 1 vnt.
Vidutinio dydžio kriaušė 1 vnt.
Medus šaukštas
Prancūziškas batonas 0.3 vnt.
Porcijos: 3
Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius dalijasi burnoje tirpstančio deserto receptu.

Gaminimo eiga

1. Ant grilio grotelių įkaitinkite ketinę keptuvę, į ją sudėkite juostelėmis pjaustytas kriaušes ir supilkite medų. Nuolat maišydami karamelizuokite jas, kol kriaušės suminkštės, nuimkite ir atidėkite į šalį.

2. Ant grilio grotelių dėkite camembert sūrį ir kepinkite, kol palietus šakute jausis, kad vidus jau minkštas. Norint išvengti, kad kepant sūris neišbėgtų, kepti galima ketinėje keptuvėje.

3. Kol sūris kepa, supjaustykite batoną ir apskrudinkite ant grilio grotelių.

4. Sūriui iškepus, ant viršaus sudėkite karamelizuotas kriaušes ir apibarstykite smulkintais graikiniais riešutais. Patiekite su skrudintu prancūzišku batonu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai