Balandžio mėnesį po dvi rungtynes žais šie klubai.

1. „Panathinaikos“ – „Barcelona“
2. „Bayern“ - „Real“
3. „Deportivo“ – „Manchester United“
4. „Liverpool“ – „Bayer“

Pirmosios rungtynės pirmųjų komandų aikštėse bus žaidžiamos balandžio 2 ir 3 dienomis, o atsakomosios – 9 ir 10 d.

Pusfinalyje susitiks 1-2 bei 3-4 porų nugalėtojai.

Pirmos rungtynes balandžio 23, 24, atsakomosios balandžio 30 – gegužės 1. Čempionato finalinės rungtynės gegužės 15 d. vyks Glazge (Škotija).

Atspėti, kas pateks į kitą etapą, kaip visada be galo sunku. Visose porose sunku išskirti favoritą. Galima teigti jog visur susidūrė lygiaverčiai varžovai. Nei viena pora nėra sudaryta iš vienos šalies komandų, tad visi ketvirtfinaliai bus „tarptautiniai“.

Labiausiai intriguojanti, ir ko gero daugiausiai dėmesio sulauks dvikova tarp Ispanijos bei Vokietijos čempionų. „Bayern“ gins titulą, tačiau tai padaryti bus labai sunku. Madrido „Real“ klubas, šiemet švenčiantis šimtmetį, bet kokia kaina sieks laimėti šį prestižinį turnyrą. Dar vienas stimulas ispanams - kerštas už praėjusių metų pralaimėjimą pusfinalyje.

Ketvirtfinalis vertas finalo, tačiau finale gali žaisti tik viena šios poros komanda.

„Deportivo“ dukart įveikė „Manchester United“ pirmajame grupės etape. Ar pavyks ispanams vėl pakartoti šį žygdarbį, ar „raudonieji velniai“ sugebės lemiamu momentu atsirevanšuoti?

Vien Leverkuzeno komandos patekimas į ketvirtfinalį yra netikėtumas, tačiau ketvirtfinalyje vokiečiams teko kietas riešutėlis – „Liverpool“ ekipa, kuri praėjusį sezoną laimėjo UEFA taurę ir privertė kapituliuoti Italijos čempionus „Roma“ antrajame grupės etape.

Atrodytų, „Barcelona“ futbolininkai yra savo poros favoritai, tačiau ispanai kol kas nedemonstruoja tokio žaidimo, kurį įpratę matyti šio klubo gerbėjai, tuo tarpu graikai yra pavojingi varžovai, ypač savo aikštėje. Jie ir taip pasiekė daug, todėl jų neslėgs psichologinė našta.

Burtai mesti, belieka laukti atkaklaus, intriguojančio bei gražaus futbolo!