Į Top 30 Geriausių Tiesioginio Įdarbinimo Bendrovių sąrašą visame pasaulyje pateko ir Lietuvoje veikianti „Ancor “, teikianti personalo atrankos ir įdarbinimo paslaugas, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Mes labai džiaugiamės, kad įmonė buvo įvertinta kaip viena didžiausių profesionalių įdarbinimo paslaugų teikėjų pagal pajamas visame pasaulyje. Nors įmonė, sėkmingai veikianti 9 pasaulio šalyse, Lietuvoje pasirodė palyginus neseniai, mes nuolat tobulėjame, augame ir keliame sau ambicingus tikslus. Esu įsitikinusi, kad patekti į 30 geriausių tiesioginio įdarbinimo paslaugos teikėjų visame pasaulyje sąrašą yra geras ženklas, žadantis šviesią ateitį Lietuvos personalo atrankos sektoriaus augimui ir tobulinimo galimybėms“, − komentuoja Aušra Bendikaitė, įmonės vadovė Baltijos šalims.
Aušra Bendikaitė

Pasak šio tyrimo, lyderio poziciją įdarbinimo agentūrų tarpe visame pasaulyje užėmė Japonijos personalo atrankų įmonė „Japanese Personal Group“, o didžiausias tiesioginio įdarbinimo paslaugos poreikis pastebėtas Azijos Ramiojo vandenyno, Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos regionuose.

Pastebima, jog 13 iš 30 didžiausių tiesioginio įdarbinimo paslaugų teikėjų visame pasaulyje yra įsikūrę JAV. Toliau pagal eiliškumą seka Olandija, Šveicarija, Prancūzija, Vokietija bei Rusija. Pasak „Personalo pramonės analitikų“ (SIA), įdarbinimo rinka visame pasaulyje 2020 m. uždirbo 21% mažiau lyginant su 2019 m., t. y. 35,8 mlrd. USD.

„Personalo pramonės analitikai“ − tai 1989 m. JAV įsikūrusi, visuotinį pripažinimą pelniusi tarptautinė agentūra, visame pasaulyje atliekanti profesionalius personalo paslaugų tyrimus bei teikianti ekspertines įžvalgas didžiausioms pasaulinio lygmens įdarbinimo kompanijoms. Ši agentūra kasmet teikia duomenis apie personalo paslaugų tiekėjus visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)