Praėjusį mėnesį PC „Mada“ organizuotame konkurse „Pirmas kartas“, kuriame prekybos centro lankytojai buvo kviečiame pasidalinti savo svajone, sėkmė nusišypsojo dalyvei iš Pasvalio rajono, laimėjusiai skrydį oro balionu.

„Džiaugiamės dalyvių aktyvumu ir tuo, kad žmonės nebijo svajoti. Sulaukėme išties daug įdomių ir puikių svajonių, iš kurių viena tapo laiminga. Pasinaudodami proga, norėtume pasveikinti praėjusio konkurso nugalėtoją. Prizą Pasvalio rajono gyventoja jau atsiėmė, o nelaimėjusiems nusiminti tikrai nereikėtų, nes mūsų „facebook“ profilyje vyksta dar vienas žaidimas, kuriame visus ir kviečiame sudalyvauti“, – pasakoja PC „Mada“ marketingo specialistė Raimunda Šleivytė.

Šį kartą konkursas „Ko naujo norėtum išmokti?“ siūlo papasakoti apie veiklas, kurių norėtumėte pasimokyti, o vienas laimingasis kartu su draugu gaus prizą – norimos veiklos pamokas.

Prekybos centras "Mada"

„Kadangi artėja naujas mokslo sezonas, o pasinerti į naujas veiklas ir užsiėmimus visuomet yra labai smagu, šiuo konkursu skatiname žmones pradėti mokytis. Galbūt norite išmokti šokti, jodinėti, o gal – pradėti mokyti užsienio kalbą? Gyvename tik kartą, todėl turėtume leisti sau dosniai patirti jaudinančių įspūdžių, naujų nuotykių ir įdomių veiklų“, – sako R. Šleivytė.

KONKURSĄ RASITE ČIA.

Konkurso sąlygos labai paprastos: tereikia po konkursiniu „facebook“ įrašu parašyti, ko norėtumėte išmokti bei pažymėti draugą, su kuriuo lankytumėte išsirinktas pamokas. Liepos 23 d. burtu keliu ir vėl bus išrinktas laimingasis ar laimingoji, kuriam atiteks dovana.

Užsakymo nr.: PT_87736465