Tiesa, ar su savo kompanione Orijus ves visas šio sezono laidas, kol kas išlieka paslaptyje. Pasiteiravus, kodėl nusprendė pakeisti jau įprastu tapusį vieno laidos vedėjo modelį, žinomas vyras nusišypsojo. Mintis į kompaniją pakviesti Viktoriją kilo stebint jos kelionių įspūdžius socialiniuose tinkluose. Iki šiol mažai keliavusi mergina patyrusį kelionių žinovą sužavėjo natūralumu ir nuoširdžiu džiugesiu.

„Kadangi ji nėra daug keliavusi, į paprastus dalykus žiūri su dideliu entuziazmu. Viktorija labai džiaugiasi paprastais dalykais. Norėjau, kad šalia manęs būtų žmogus, kuris norėtų viską išbandyti ir pamatyti“, – išdavė O. Gasanovas.

Kadangi laidos kūrėjai stengsis atkleisti visas tikrų lietuviškų atostogų ypatybes, keliaujama bus į šalis, kuriose netrūksta turistų iš Lietuvos. Orijus pasakoja, jog bus išbandomos tiek lietuvių pamėgtos pramogos, tiek ir restoranai ir viešbučiai.
„Tačiau kartu „Delfi TV“ eteryje stengsimės atsakyti į klausimą, kodėl kai kurios vietos visiškai nesulaukia lietuvių dėmesio ir yra nepopuliarios. Ką ir kodėl lietuviai pamėgsta, o kas taip ir nesulaukia mūsų dėmesio? Apie visa tai ir kalbėsime „Lietuviškose atostogose“, – pastebėjo vedėjas.

Pirmoji Orijaus laida visus žiūrovus nukels į Bulgariją. Dažnai pigiausia Europos kryptimi vadinama šalis pritraukia būrius turistų, o ir ieškojęs bilietų į Lietuvą iš Bulgarijos O. Gasanovas nustebo, nes vos pavyko rasti laisvų vietų sugrįžti.
„Į Bulgariją žmonės dažniausiai keliauja turėdami nedidelį biudžetą. Ir ši šalis tam puikiai tinka, nes už mažus pinigus gali gauti daugiausiai. Tačiau šįkart mane nustebino Bulgarijos viešbučiai. Keletas, kuriuos dabar mačiau, niekuo neatsilieka nuo Turkijos. Kartu tai egzotiškesnė šalis ir čia netrūksta sovietinę praeitį primenančių dalykų. Tai stebina, nes Lietuvoje to jau nelikę“, – pasakojo laidų vedėjas ir žurnalistas.

Vasarišką projektą vedantis Orijus pataria nebijoti keliauti ir neatidėlioti savo vasaros atostogų. Dabar, anot jo, keliautojų laukia puikios kainos ir daug skrydžių, o ir svetur dar nėra daug turistų. „Dabar viskas ramiau ir saugiau, nes mažiau žmonių ir grūsčių“, – pridūrė jis.

Pasak pašnekovo, nors iš pradžių gali pasirodyti, kad suvaldžius pandemiją dar nedrąsu keliauti, nuomonė greitai pasikeičia atvykus į oro uostą.
„Lietuvių lėktuvai yra pilnutėliai. Manau, kad kelionės tikrai atsigauna ir keliaujant neatrodo, kad buvo kažkokia pertrauka, nes visi puikiai nusiteikę. Oro uoste galima suprasti, kad kelionės tikrai sugrįžo“, – sakė Orijus.

Naują „Delfi TV“ laidą „Lietuviškos atostogos“ stebėkite kiekvieną antradienį 20:30 val. „Delfi TV” – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)