Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Svarstyklių Zodiako ženkle, o tai suteiks lyriškumo, balanso ir harmonijos poreikio. Norėsis bendrauti gražiai, be konfliktų, aštrių diskusijų. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas kiek jums tai išeina. Galimai šiandien padidės poreikis grožiui, estetikai, todėl grožio procedūros ir naudinga, ir gali viskas gerai pavykti. Gebėsite ramiai ir nuosekliai pasidaryti tai, ką planavote – disciplina puikiai bus įgyvendinta. Galbūt šiek tiek bus sunkiau aiškiai ir suprantamai bendrauti su visais, nes bandysite palaikyti visas puses, kad niekas nenukentėtų. Norėsite visais pasirūpinti, neišskiriant nei vienos, nei kitos pusės. Produktyvus penktadienis meilei, santykiams, todėl gal laikas į pasimatymą? Vidinė aistra tikrai bus tiek darbui, tiek meilei, estetiškai kūrybai, savo hobiams.

Numerologinės įžvalgos

Pertraukos ir statybos diena. Šiandien nepalanku dalinti destrukcinių patarimų ar bet kokio konteksto griovimas. Atvirkščiai – viską statyti, gerinti, pradėti iš naujo. Statyti. Kurti. Norėdami geriau suvokti, ką norite „statyti“ – atsiribokite nuo visko, stebėkite iš šalies. Pabuvimas vienatvėje su savimi.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra prisitaikymas? Gerai, blogai? Ar moku prisitaikyti? O gal prisitaikau per daug…? Kada daugiausiai prisitaikau prie kitų? Įvertinkite, ar tikrai yra nauda, kai taip elgiatės. Gal esate per daug priklausomas nuo kitų nuomonės? O gal bijote pats nuspręsti ir perduodate tai kitiems

Astropsichologė Samantha Zachh