Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė pradėjo naują gyvenimą atsiskyrę nuo karališkosios šeimos ir prieš dvi savaites susilaukė antrojo vaikelio – dukrytės Lilibet. Visgi juodu susipažino tik įžengę į ketvirtąją dešimtį, vadinasi, praeityje abu turėjo kitų antrųjų pusių, skelbia express.co.uk.

Harry maždaug septynerius metus susitikinėjo su Zimbabvės verslininke Chelsy Davy, paskui dvejus metus draugavo su aktore Cressida Bonas. Tuo tarpu M. Markle širdis devynerius metus priklausė Holivudo prodiuseriui ir talentų agentui T. Engelsonui. Tiesa, jųdviejų santuoka nutrūko po dvejų metų. Kaip rašoma M. Markle biografijoje „Meghan: A Hollywood Princess“, būsimoji princo Harry žmona kadaise netgi pareiškė neįsivaizduojanti savo gyvenimo be Trevoro.

M. Markle įbrolis Thomas Markle’as jaunesnysis biografui Andrew Mortonui sakė, kad Meghan ir Trevoras dievino vienas kitą.

Jis prisiminė savo močiutės laidotuves: „Tada Meghan buvo iki ausų jį įsimylėjusi ir atrodė labai laiminga, nepaisant liūdnokų aplinkybių. Jie tikrai mėgavosi vienas kito draugija.“

Vėliau express.co.uk jis nurodė, kad Trevoras „garbino žemę po jos kojomis“. Pora kartu gyveno, keliavo ir augino šunis. 2011 m. jiedu susituokė Jamaikoje, apsupti šeimos narių ir bičiulių. Trumpos, bet romantiškos ceremonijos metu įsimylėjėliai pasakė pačių parašytus įžadus.

Deja, santykiai ėmė prastėti, kai M. Meghan persikėlė į Torontą, kur buvo filmuojamas serialas „Kostiumuotieji“ („Suits“). Tiesą sakant, 2011-aisiais įvykusios vestuvės praktiškai sutapo su serialo filmavimo darbų pradžia, todėl didžiąją bendro gyvenimo dalį juodu pragyveno skirtingose pasaulio šalyse, nes T. Engelsonas dėl suprantamų priežasčių pasiliko Los Andžele.

Nors iš pradžių jie stengėsi reguliariai matytis, laikui bėgant M. Markle suprato, kad kuria naują gyvenimą be savo vyro.

Biografas A. Mortonas rašo: „Nesvarbu, ar pati susitaikė su šiuo faktu, bet Meghan, kadaise teigusi neįsivaizduojanti savo gyvenimo be Trevoro, ėmė kurti naują gyvenimą be jo. Kadangi Toronte ji praleisdavo kur kas daugiau laiko nei Los Andžele, jųdviejų santykių dinamika subtiliai pasikeitė. Dabar ji buvo savarankiška moteris, turėjo pastovias pajamas, filmavimo aikštelėje užmezgė naujų pažinčių ir nebebuvo priklausoma nuo savo vyro ryšių.“

M. Markle ilgai nedavė ramybės savo išrinktajam prašymais padėti patekti į atranką ar suvaidinti kuriame nors iš jo prodiusuojamų filmų ir prasimušti Holivude. Tuo tarpu T. Engelsono karjerai buvo kilusi grėsmė, nes paskutinysis filmas „Orange Alert“ patyrė finansinę nesėkmę.

Kalbama, kad poros bičiuliai pastebėjo pasikeitusius santykius, ir Trevorui šie pokyčiai nelabai patiko. Be to, pasidarė akivaizdu, kad sutuoktiniai gyvena atskirus gyvenimus, nes Meghan vis ilgiau būdavo Toronte. Be to, grįžusi į bendrus namus, M. Markle vis labiau piktindavosi jų būkle ir sutuoktinio atsainiu požiūriu į gyvenimą.

Savo ruožtu, apsilankęs pas žmoną Toronte T. Engelsonas jausdavosi kaip „pašalinis ir jai tik trukdantis asmuo“. Juodu buvo labai skirtingos asmenybės: Meghan – punktualumą ir tvarką mėgstanti perfekcionistė, o Trevoras nuolatos vėluodavo ir pernelyg nesukdavo galvos dėl netvarkos.

„Nors T. Engelsonas atidarė biurą Niujorke, vos už valandos trukmės skrydžio nuo Toronto, kad išplėstų verslą ir būtų arčiau Meghan bei savo šeimos, santuoka ėmė braškėti, – teigia A. Mortonas. – Anksčiau mylimas žmogus dabar erzino. Perfekcionistė Meghan buvo itin skrupulinga ir mėgo viską kontroliuoti. Trevoro padriką požiūrį į gyvenimą ji toleravo metų metus. Jis nuolatos vėluodavo, jo drabužiai būdavo susiglamžę, plaukai – susivėlę, o ant indiško medvilninio audinio švarkelio neretai šviesdavo nauja dėmė.“

„Vėluodamas į eilinį susitikimą, Trevoras dažnai kartodavo žodžius „nepyk, seni“. Meghan namai Summerhill rajone buvo tvarkos ir tobulumo įsikūnijimas, – pridūrė biografas. – Atskridusi į savo namus Los Andžele, kai Trevoras kelias savaites juose gyveno vienas, ji išvydo vaizdą, kuris ilgainiui pradėjo įgristi. Nors Trevoras dažnai ją lankydavo Toronte, neretai jautėsi pašaliniu, nepageidaujamu asmeniu.“

Galiausiai jiedu išsiskyrė 2013 m., kaip priežastį nurodę nesutaikomus skirtumus. Dabar M. Markle ir T. Engelsonas laimingai gyvena sukūrę šeimas su kitais žmonėmis. 2019-aisiais Trevoras vedė dietologę Tracey Kurland.

Jis visada atsisako bendrauti su žiniasklaida buvusios žmonos tema. Jo bičiuliai A. Mortonui atskleidė, kad prodiuseris tebėra įskaudintas santykių su Meghan pabaiga.

Anot vieno draugo, jam tarytum „žemė išslydo iš po kojų“ išgirdus netikėtą M. Markle sprendimą nutraukti santuoką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)