Ingredientai

Įvairūs mėtiniai ledinukai 10 vnt.
Nedidelis arbūzas 1 vnt.
Didelis trumpavaisis agurkas 1 vnt.
Traiškytas ledas 1 stiklinė
Gazuotas natūralus mineralinis vanduo 1.5 l
Nedidelė citrina 1 vnt.
Šviesusis sirupas 2 v. š.
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Ledinukus susmulkinkite maisto smulkintuvu. Arbūzui nupjaukite luobelę ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Agurkus maistiniu daržovių skustuku išskuskite juostelėmis.

2. Į maisto smulkintuvą su smulkintais ledinukais įpilkite dalį gazuoto natūralaus mineralinio vandens, praskalaukite ir visą turinį supilkite į indą, kuriame gaminsite limonadą.

3. Į indą limonadui sudėkite agurko juosteles, įspauskite citrinos sulčių, įpilkite šviesiojo sirupo, suberkite pjaustytą arbūzą, užpilkite likusiu gazuotu vandeniu, suberkite traiškytą ledą, išmaišykite ir patiekite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai