„Jau praėjo dveji metai nuo išsiskyrimo ir vis dar esu vieniša. Taip jau išėjo, kad galvojau, jog per šiuos metus pavyko susitaikyti su skyrybomis, kol vieną dieną ir vėl nesutikau savo buvusiojo. Jis pasisakė, kad nieko neišėjo su nauja drauge, pasidarė sunku, todėl ir vėl su manimi susisiekė.

Psichologas Edvardas Šidlauskas, visų pirma, paaiškino, kad šioje situacijoje mergina turėjo viltį ir tai nėra nieko blogo.

„Girdžiu tokią nuostatą tarsi antrą kartą bristi į tuos pačius santykius jau nereikia. Tačiau jeigu mes pažiūrėtume plačiau, daugelis porų tai išgyvena, tik iki galo neišsiskiria. Galbūt susipyksta ir praėjus tam tikram tylos periodui, savaitei, mėnesiui arba keleriems metams, ir vėl sueina poron.

Tikrai nėra tokios taisyklės, kad jeigu vieną kartą nutrūko, tuomet jau viskas baigta. Reikia suprasti, kad kiekvienos poros santykiai yra labai unikalūs. Nėra vieno šablono, kaip jie turi vystytis. Daug priklauso ir nuo žmogaus asmenybės, nuo jo patirties, nuo kultūros, kurioje užaugo ir t. t.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)