26-erių nekilnojamojo turto agentė į grožio specialistus kreipėsi siekdama pasitobulinti kaktą, ant kurios tikrai nepageidavo raukšlių, tačiau negalėjo nė įsivaizduoti, kad viskas baigsis ašaromis.

Specialistas suklydo įvesdamas švirkšto turinį į odą ir atpalaidavo kaktos raumenis. Dėl šios priežasties merginos antakiai klestelėjo žemyn.

„Man buvo neteisingai atlikta botokso procedūra, po kurios pakrito abu mano antakiai. Pasimokiau ir dabar jau gerai žinau, kad nebenorėčiau jokių botokso procedūrų. Tąkart labai išsigandau“, – pasakojo Faye.

Tačiau sprendimas buvo rastas – specialistas liepė merginai namo keliauti prie kaktos pridėjus elektrinį dantų šepetėlį.

„Tai buvo blogiausia dalis. Į Londoną teko važiuoti prie kaktos priglaudus dantų šepetėlį. Man buvo pasakyta, esą vibratorius turėtų prajudinti raumenį.

Na, o kadangi dantų šepetėlis tuomet, kaip tyčia, buvo išsikrovęs, išsitraukiau... vibratorių.

Taigi, važiavau į Londoną prie kaktos laikydama prakeiktą vibratorių!

Nors tai ir nesuveikė, pamoką išmokau – jokio botokso. Ir kitiems patariu jo nenaudoti”, – savo patirtimi pasidalijo realybės šou dalyvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)