Nemalonumai Alytaus ekipą užklupo dar prieš rungtynes – startinėje sudėtyje įrašytas Paulius Golubickas į aikštę nežengė. Nuomos pagrindais „Dainavos“ ekipoje pusmetį praleidųsį ir į Kroatiją grįžtantį futbolininką pakeitė Titas Vitukynas. Blankiame pirmame kėlinyje arčiau tikslo buvo aikštės šeimininkai, bet Saidas Hamuličius nesugebėjo pergudrauti svečių vartininko Igno Plūko.

Po pertraukos solidžiau startavo „Hegelmann Litauen“ futbolininkai. 47 min. Levanas Mačarašvili atliko perdavimą nuo kampinio gairelės, kamuolys tarp žaidėjų kojų jūros surado Yukiyoshi Karashima, kuris iš arti tiksliai smūgiavo į „Dainavos“ vartus.

Po įvarčio žaidimas pagyvėjo, abi komandos persijungė į atviro futbolo modelį ir pavojingų epizodų netrūko prie abiejų vartų. 53 min. „Dainava“ turėjo neblogą progą išlyginti rezultatą, kai po Vytauto Lukšos perdavimo S. Hamuličius nepataikė į vartus. Kitoje aikštės pusėje individualiu meistriškumu žybtelėjo Kauno rajono komandos legionierius iš Didžiosios Britanijos Kyle’as Spencas. Techniškai suklaidinęs oponentus jis kelis kartus pavojingai smūgiavo į vartus, bet tikslo nepasiekė.

67 min. „Dainavai“ pavyko išlyginti rezultatą. Po sėkmingai įžaisto kampinio, V. Lukša atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, o pirmas prie kamuolio suskubęs S. Hamuličius šį kartą nesuklydo.

Vis dėlto, išvengti nesėkmės šeimininkams nepavyko. Baigiantis dvikovai „Hegelmann Litauen“ surengė gražią ataką, kurią po Klaudijaus Upsto perdavimo neatremiamu smūgiu užbaigė N. Petkevičius.

Tai buvo jau 8-as rezultatyviausio 21 metų „Hegelmann Litauen“ futbolininko įvartis A lygoje šį sezoną. Pagal šį rodiklį N. Petkevičius pavijo ir iki šiol A lygos snaiperių rikiuotėje pirmavusį Marijampolės „Sūduvos“ puolėją Kulę Mbombo.

Po pergalės 25 taškus turinti „Hegelmann Litauen“ A lygoje užima 5 vietą, o „Dainava“ (14 tšk.) toliau išlieka priešpaskutinėje - 9-oje tyrnyrinės lentelės vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)