O laukė išties ne vienas malonus siurprizas, kuriuo bene labiausiai rūpinosi Indrės mylimasis, atlikėjas Vidas Bareikis.

Žinomas dainininkas ne tik pasirūpino visa švente, į kurią sukvietė brangiausius Indrės bičiulius, kolegas ir šeimos narius, bet ir pasistengė, kad sukaktuvininkė savo dieną paminėtų su trenksmu.

Be to, dar prieš gimtadienio linksmybes Vidas Indrei padovanojo ypatingą širdelės formos pakabuką, kuriuo ji pasipuošė ir vakarėlyje.

Šventėje, kuri Indrei buvo siurprizas, dalyvavo ir saujelė žinomų žmonių, tarp kurių – drabužių kūrėja Erika Vitulskienė, dainininkė Monika Linkytė, atlikėja Kristina Jure, grupė „8 kambarys“, atlikėjas Sezzy, šokėjas Justin Meyer-Ustin, atlikėjas Norbertas Liatkovskis ir kt.

„Kokia aš laiminga!“ – džiaugsmo neslėpė Indrė, kurią netikėtai pasitiko aukso spalvos konfeti ir džiugūs artimųjų šūksniai.

Po sveikinimų ceremonijos šventė persikėlė į Vilniaus senamiestį, kur visų svečių laukė trankus latino ritmų vakarėlis ir šokiai.

„Šiandien yra susirinkę tie žmonės, kuriuos aš nuoširdžiai myliu ir kuriuos laikau savo šeima. Aš esu labai laiminga ir tai galiu drąsiai, garsiai sakyti. Ačiū jums, kad jūs esate“, – visiems susirinkusiems dėkojo sukaktuvininkė.

Savo gimtadienio proga Indrė pasipuošė balta suknele. Šviesūs drabužiai buvo akcentuojami kaip aprangos kodas, tad tokia apranga pasipuošė ir kiti svečiai.

Vakarėlio-siurprizo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)