196 cm ūgio 28-erių metų krepšininkas į Maskvą 2019-aisiais atvyko iš Vitorijos „Baskonia“ komandos. Iš viso skaičiuojant visus turnyrus CSKA komandoje jis sužaidė 105 rungtynes, iš kurių 71 pradėjo starto penkete.

Atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis žaisti krepšininkas vidutiniškai pelnė po 10,1 ir atkovojo po 2,3 kamuolio per

Tuo metu su Rusijos rinktinės puolėju ir vienu iš klubo simbolių tapusiu Nikita Kurbanovu CSKA pasirašė dar vieną sezoną galiosiančią sutartį, kurioje numatyta galimybė ją pratęsti dar metams.

Su pertraukomis CSKA rungtyniaujantis 34-erių N. Kurbanovas Maskvos komandoje iš viso jau yra praleidęs 13 sezonų, jis yra ekipos kapitonas.

Su CSKA jis tris kartus yra tapęs Eurolygos čempionu. Iš viso Maskvos komandoje jis yra sužaidęs 622 rungtynes ir pagal šį rodiklį istorijoje nusileidžia tik Andrejui Voroncevičiui, kuris yra klubo rekordininkas su 696 rungtynėmis.

Primename, kad CSKA klube nuo kito sezono žais ir lietuvis Marius Grigonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)