Interneto svetainėje www.savaitgalisvilniuje.lt galima rasti planus patiems įvairiausiems savaitgaliams Vilniuje: nuo romantiško savaitgalio dviese iki plano šeimoms su vaikais.

Kampanijos sumanytojos, Vilniaus miesto turizmo ir verslo plėtros agentūros „Go Vilnius“ turizmo skyriaus vadovė Vilma Daubarienė pasakoja, jog vilniečiai ir miesto svečiai ras net septynis skirtingų savaitgalių planus: savaitgalis su vaikais, lietingas savaitgalis, gastronominis savaitgalis, romantiškasis, savaitgalis ant kojų, meno mylėtojų ir joninių savaitgalis.

„Parengėme ir specialius pasiūlymus žmonėms, norintiems apsistoti viešbučiuose su tikrai geromis kainomis, dovanomis. Visa tai gaus svečiai, atvykstantys šios kampanijos dėka: bilietai į Lukiškių kalėjimo ekskursijas. Tai – fantastiška nauja vieta, joje būtina apsilankyti, o dauguma dar nė nėra buvę. Atvykstant su vaikais, mažuosius vaišinsime ledais“, - kampanijos pristatymo renginyje kalbėjo V. Daubarienė.

Anot Vilniaus miesto mero Remigijaus Šimašiaus, vasaros akcentu tampa naujam gyvenimui prikeltas Lukiškių kalėjimas: „Ta teritorija šiemet – visiškai kitokia: jei pernai dar buvo kalbų metas, kas čia turėtų būti, tai šiemet norime pasveikinti naujus operatorius – kalėjimo dvasios ten neliko nė plauko, išskyrus ekskursijas, kurias galbūt dar praveda buvę prižiūrėtojai. Kultūrinė erdvė ten – tikrai nauja.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)