Šiuo metu savarankiškai planuojant kelionę iš Lietuvos patogiausia pasiekti 5 Graikijos salas, tad kainas jose ir apžvelgsime. Iš Vilniaus oro uosto vykdomi tiesioginiai skrydžiai į keturias Graikijos salas – į Kretą ir Korfu skraidina „Ryanair“, o į Santoriną ir Zakintą – „Wizz Air“. Iš Kauno „Ryanair“ tiesiogiai skraidina į Rodo salą. Taip pat užsakomuosius skrydžius į Graikiją vykdo kelionių organizatoriai „Novaturas“, „TezTour“ ir „Itaka“. Atkreipiame dėmesį, jog kol kas saviizoliacija netaikoma tik iš Kretos, Rodo, Korfu salų atvykusiems, o jei grįžtate iš Zakinto ir Santorino, kol kas reikės izoliuotis, jei nesate pasiskiepiję ar persirgę.

Skrydžiams pasirinkti skirtoje programėlėje „Skyscanner“ bilietų kainos į šias salas birželio mėnesį prasideda nuo 23 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)