Turite įvairios patirties šeimos reikaluose. Prieš kelis metus buvo pasirodžiusi žinia, kad skiriatės su Algiu. Tikrai manau, kad tai buvo didelė staigmena daugeliui žmonių. Iki to laiko atrodėte tobula ir neišskiriama pora. Kaip viskas atsitiko?

Patiems tai buvo visiškai netikėtas suvokimas, kaip mes galėtume atskirai gyventi, būti ir vėl kurti gyvenimą. Bet, matyt, įvyko kaip įvyko.

Bet ar reikėjo to išsiskyrimo, kad suprastumėte, jog vienas be kito negalite?

Sunku pasakyti ar jo reikėjo. Gal ir nereikėjo. Gal tiesiog reikėjo tokio stipraus pokalbio, stipraus vienas kito prirėmimo. Mes paskui susipratome, kad viskas jau post factum. Priduoti dokumentai ir staiga visa Lietuva sužinojo. Gal iš tikrųjų paskubėjom. Bet žinokit po visų šitų bangavimų mūsų gyvenime dabar tokia ramuma, toks stiprus ryšys atėjo. Ir kai žmonės sako, kad pas juos viskas gerai, jie nesipyksta, yra ideali pora, aš niekada nesuprasiu ir niekada nepatikėsiu, kad taip gali būti gyvenime. Jeigu kažkas yra ne taip – tada yra tikri santykiai.

Kiek laiko truko jūsų krizė? Nes, kiek suprantu, tai buvo spontaniškas pasirinkimas skirtis?

Šią vasarą švęsim jau 14 metų kartu – nei daug, nei mažai. Bet buvo tų krizių ir po 7 metų, ir po 10 metų. Bet jos tokios kaip ir pas visus. Ta didžioji ir ypatingoji krizė įvyko po koncertinės vasaros. Kažkaip įvyko didelis pervargimas. Toji vasara buvo labai karšta, mažai matėmės, nors skambučiai buvo po 20–30 kartų į diena ir facetim‘u ir taip toliau. Vasaros gale įvyko visiškas išsiderinimas. Net praėjimas buvo keistas, žiūri į tą žmogų, beprotiškai jį myli ir jo geidi, bet nesisako tam tikri žodžiai. Aš nežinau, kas įvyko, bet po savaitės mes vėl tryškom, gyvenom ta meile, kuri pakylėjo iš naujo. Vėlgi, kažkokia kitokia santykių meilė mus pajungė ir dabar viskas taip gerai kaip medaus mėnesyje. Ir tęsiasi, ir tęsiasi...

Teko girdėti, kad jūsų skyrybos buvo ne tikros, tiesiog dėl reklamos. Ką atsakytum į šį pareiškimą?

Aš pirmą kartą girdžiu tokį dalyką. Bet mes esam tokie tikintys žmonės, tokie atviri, nuogi vienas prieš kitą ir prieš savo artimus žmones, kad niekada gyvenime negalėtume taip pasielgti. Mūsų meilė kitokia, aišku, kiekvienos poros meilė yra kitokia, bet negalėtume gyvenime taip pasielgti. Dėl sekėjų ir žinomumo – kam? Žinoma, žurnalistai nori tų visų skanių antraščių, kurios mano aplinkai ir šeimai davė nesmagių smūgių.

Minėjai, kad savo vyrą net skatini paflirtuoti su kitomis, ar nebijai, kad gali būt per daug, gali „nusinešti“ dar kokia?

Sakydama šią frazę aš kalbėjau apie jo darbo eigą, kad jis tai darytų ant scenos. Nes kai kurie atlikėjai turi daugiau pasistengti, jie dainuoja publikai, jie turi tokią žinutę transliuoti, kad moterys liptų ant stalų, rėktų ir pan., kaip tai daro užsienyje. Ir aš matau, kaip jis gražiai su tom moterim flirtuoja, dainuoja, kaip jis turi tą akių bendravimą koncerto metu. Žinoma, ir po koncerto nulipa nuo scenos, ir tos nuotraukos su gerbėjomis. Aš pati praėjusi pro naktinius gyvenimus, koncertinius dalykus, juk į tave žiūrovas žiūri ne kaip į eilinį žmogų. Tu esi artistas ir turi daryti, kad žiūrovai tavęs geistų ir vėl norėtų tave užsisakyti kitam koncertui. Ir aš Algiui tai sakau, mes abu tai suprantam ir nėra jokio pavydo, toks pasitikėjimas. Ir aš paflirtuoju, ir jis paflirtuoja, yra ta laisvė, yra tos ribos. Gyvenimas duotas vienas.

Visą pokalbį su Milisandra galite žiūrėti laidoje Aš Ikona. Vaizdo įrašą rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)