Pranešama, esą už tai pasisakė visi 11 Eurolygos akcininkais esančių klubų, tarp jų – ir Kauno „Žalgiris“.

Priduriama, kad J. Bertomeu kol kas lieka vykdančiojo Eurolygos direktoriaus poste, bet administracijos laukia auditas, įvertinsiantis, kaip pastaraisiais metais buvo tvarkomi lygos finansai.

62-ejų katalonas vadovavo Eurolygai nuo pat modernios jos eros pradžios 2000-aisiais.

Praėjusį balandį septynių klubų vadovai buvo susitikę Atėnuose (Graikija), kur sprendė dėl galimų veiksmų stiprėjant nepasitenkinimui Barselonoje (Ispanija) įsikūrusia Eurolygos administracija.

Reaguodamas J. Bertomeu sukvietė Eurolygą valdančios kompanijos ECA akcininkų susirinkimą ir prižadėjo klubams suteikti svaresnį žodį sprendžiant finansinius klausimus.

Vėliau „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas viešai tvirtino, esą į žiniasklaidą nutekėjusi informacija apie įtampą Eurolygos koridoriuose buvo perdėta. Tiesa, kitame interviu jis neslėpė buvęs šokiruotas, kuomet pernai Eurolyga nutraukė sezoną neieškodama kitokių išeičių iš pandemijos aklavietės.

Penktadienį Delfi susisiekti su P. Motiejūnu nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)