Vasaros pradžioje žvaigždės numatė jums dosnią sėkmės porciją. Tai – ne užuomina, o veikiau raginimas veikti nesismulkinant. Jeigu nepaleisite puikių šansų ir būsite ryžtingi, džiaugsitės puikiais rezultatais.

Rugpjūtį jūsų laukia didelės permainos (savaime suprantama – į gera). O pirmoje vasaros pusėje reikia parengti dirvą šioms permainoms – suvokti tikruosius savo norus, atsiverti naujiems dalykams. Taip susikursite gyvenimą, apie kur svajojote.

Ožiaragis

Šiuo metu pagrindinis jūsų energijos šaltinis – balansas tarp darbo ir poilsio. Jei stengsitės, kad vidinė baterija būtų 100 proc. įkrauta, pajėgsite atlikti tokį grandiozinį šuolį profesinėje srityje, kad patys nustebsite. Na, dabar žinote, ko imtis.

Šaulys

Vasara daugeliui – atostogų metas, kai profesinėje srityje nurimstama. Bet tai nepasakytina apie jus. Jums dabar pats metas pademonstruoti savo potencialą ir realizuoti didžiulius projektus. Jau vasaros viduryje turėtumėte pamatyti pirmus savo pastangų vaisius, o vėliau jų bus daugiau.

Žuvys

Vasara jums – metas, kai nereikia bijoti drąsių, kūrybingų idėjų, žengti drąsių žingsnių ir atsiverti naujiems dalykams. Pamatysite, vos pradėsite judėti pirmyn, visata pametės jums puikių galimybių. Svarbu jų nepraleisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)