„Barcos“ gynyba nesugaudė 38-erių veterano Marcelinho Huertaso. Buvęs komandos įžaidėjas iš Brazilijos pelnė 26 taškus ir išdalino 11 rezultatyvių perdavimų.

Po rungtynių Šarūnas Jasikevičius spaudos konferencijoje pripažino, jog nepavyko apsiginti nuo 2011-2015 metais „Barcelonos“ marškinėlius vilkėjusio brazilo.

Katalonų ekipos vedlys sveikino varžovus ir jų trenerį Txus Vidorreta su pergale.

„Šiandien tai buvo geresnė komanda aikštėje. Būdamas treneriu bandai pasiekti savo žaidėjus, bet tą padaryti po pirmosios triuškinančios pergalės „Palau“ arenoje buvo sunku.

Antroje rungtynių pusėje mums nepavyko susikurti progų metimams ir mūsų sprendimai puolime nebuvo labai geri, nors turime pripažinti, kad prieš mus kovojo labai geras varžovas“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Penktadienį „Barcos“ laukia dar vienerios „gyvenk arba mirk“ rungtynės.

„Dabar laukia lemiamas mačas namuose, ACB lygos finalo vertės rungtynės, turėsime aikštėje viską palikti, kad žengtume tolyn“, – kalbėjo „Barcelonos“ vedlys.

Oponentų strategas T. Vidorreta teigė, jog ši pergalė leidžia tikėti svajone.

Jis liko labai patenkintas pergale prieš „Barceloną“, kuri leido išlyginti pusfinalio rezultatą.

„Žinome, kad bus labai sunku, bet mūsų svajonė gyva“, – sakė Tenerifės ekipos vedlys, pasveikinęs savo žaidėjus už pastangas įveikiant katalonus.

Strategas pabrėžė, jog jo auklėtiniams buvo svarbu psichologiškai atsigauti pralaimėjimo pirmose rungtynėse 43 taškų skirtumu.

Jis pažymėjo puikią jo auklėtinių gynybą, kuri neleido svečiams jaustis patogiai puolime.

Pirmadienį pirmose pusfinalio rungtynėse „Barcelona“ varžovus nugalėjo net 112:69.

Lemiamos serijos rungtynės bus žaidžiamos penktadienį Barselonoje. Primename, kad ketvirtfinalyje „Barcelona“ 2-1 palaužė Badalonos „Joventut“.

Kitame pusfinalyje tarp Madrido „Real“ ir „Valencia“ serijos rezultatas taip pat yra 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)