28-erių T. Walkupas „Žalgirio“ marškinėlius dėvėjo trejus metus.

Amerikietis su „Olympiakos“ sudarė dvejų metų trukmės sutartį su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui, praneša Eurohoops.

T. Walkupą išsaugoti norėjo „Žalgiris“, krepšininku domėjosi Eurolygos čempionas „Anadolu Efes“, taip pat ir „Maccabi“, visgi, atletiškas gynėjas neatsispyrė „Olympiakos“ pasiūlymui.

Amerikietis Eurolygoje šiemet pelnė po 8,2 taško, atkovojo po 3 kamuolius, atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,1 kamuolio.

T. Walkupas LKL finalo serijoje vidutiniškai rinko po 14,3 taško, 3,7 atkovoto kamuolio, 6 rezultatyvius perdavimus ir 19,3 naudingumo balo bei buvo pripažintas finalo naudingiausiu krepšininku.

Tai buvo jau antrasis gynėjo individualus apdovanojimas šiame sezone. Kiek anksčiau jis buvo pripažintas geriausiai besiginančiu LKL krepšininku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)